Libnet.ro
UNICEF

01:05

inscrierea in invatamantul primar, cele mai frecvente intrebari. Ce trebuie neaparat sa stiti despre completarea on-line a cererii

Adevărul Adevărul,
inscrierea in invatamantul primar, cele mai frecvente intrebari. Ce trebuie neaparat sa stiti despre completarea on-line a cererii

Inscrierea elevilor in clasa pregatitoare debuteaza, conform calendarului, joi, 8 martie 2018. Care sunt cele mai frecvente intrebari pe care si le pun parintii, dar si raspunsurile corecte. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase machiaje de la Oscar 2018

Cel mai important eveniment din industria filmului, ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute fabuloase, ci si coafuri si machiaje pe masura. Iata cele mai apreciate look-uri de seara trecuta.

Cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2018

Desi principala atractie pe covorul rosu o reprezinta tinutele starurilor, fanii adora sa isi vada preferatii insotiti de partenerii lor de viata, iar paparazzi surprind si interpreteaza fiecare mic gest al lor. V-am pregatit o galerie foto adorabila cu cele mai frumoase cupluri de la Premiile Oscar din acest an.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu Oscar 2018: o actrita a uimit purtand aceeasi tinuta ca la gala din1962. Salma Hayek, criticata

Actritele Rita Moreno, Jane Fonda si Jennifer Lawrence au purtat unele dintre cele mai apreciate tinute la gala premiilor Oscar 2018, in timp ce Salma Hayek si Nicole Kidman au dezamagit.

8 Martie. Cele mai frumoase urari pentru mame

Urari de 8 martie 2018. Ziua Internationala a Femeii denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual pe data de 8 martie. Iata cele mai frumoase Urari de 8 martie 2018 pe care poti sa i le trimiti ma.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2018. Cele mai frumoase mesaje de ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII pe care sa le trimiti celei dragi

Google sarbatoreste ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII cu un logo special. Iata cele mai frumoase ZIUA INTERNATIONALA A FEMEIIZIUA INTERNATIONALA A FEMEII.

Patru marinari disparuti in urma unui incendiu puternic pe una dintre cele mai moderne nave portcontainer. Din echipaj face parte si un roman

Patru marinari sunt dati disparuti dupa ce un incendiu puternic a izbucnit la 6 martie, la ora 15. 45, pe Maersk Honam, una dintre cele mai mari si mai moderne nave portcontainer.

Pe 8 Martie, barbatii spun cele mai gogonate minciuni. Un psiholog explica de ce

Barbatii spun cele mai mult minciuni pe 8 Martie, sustine psihologul Cezar Laurentiu Cioc. Doar pe tine o sa te iubesc mereu!, Eu nu sunt precum ceilalti barbati!, Nici n-am sa ma uit vreodata.

Ti-ai fi imaginat? Care sunt cele mai vechi cuvinte din limba romana

Dupa ce a studiat aproximativ 200 de cuvinte comune in toate limbile europene si asiatice, cercetatorii i au tras concluzia ca aproximativ 23 de cuvinte au radacini comune. Cele mai vechi 20 de cuvinte.

40 dintre cele mai mari birouri de arhitectura au fondat Asociatia Societatilor de Arhitectura din Romania

Peste 40 dintre cele mai mari birouri de arhitectura din Romania s-au unit pentru a crea Asociatia Societatilor de Arhitectura din Romania - ASAR, entitate care are ca obiectiv prioritar colaborarea cu organizatiile si institutiile implicate in procesul de dezvoltare a spatiului construit, cu scopul de a asigura un climat de normalitate in acest domeniu, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Mega SCANDAL in televiziune. Au aparut filmulete SI FOTOGRAFII XXX cu una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV: E distrusa. Nu stie cum au aparut (FOTO)

E scandal urias in televiziune. Una dintre cele mai sexy si dorite prezentatoare s-a confruntat cu o mare problema. A constat ca mai multe fotografii intime cu ea, care se aflau pe telefon, au aparut pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )