Libnet.ro
UNICEF

22:00

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2018. Cele mai frumoase mesaje de ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII pe care sa le trimiti celei dragi

Antena3 Antena3,
ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2018. Cele mai frumoase mesaje de ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII pe care sa le trimiti celei dragi

Google sarbatoreste ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII cu un logo special. Iata cele mai frumoase ZIUA INTERNATIONALA A FEMEIIZIUA INTERNATIONALA A FEMEII. continuă pe Antena3

Mesaje de 8 martie. Cele mai frumoase mesaje pentru mama ta

MESAJE 8 MARTIEZiua Internationala a Femeii, cunoscuta ca Ziua Femeii, este sarbatorita anual pe data de 8 martie pentru a comemora atat realizarile sociale, politicile si conditiile economice ale.

8 Martie. Cele mai frumoase urari pentru mame

Urari de 8 martie 2018. Ziua Internationala a Femeii denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual pe data de 8 martie. Iata cele mai frumoase Urari de 8 martie 2018 pe care poti sa i le trimiti ma.

Cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2018

Desi principala atractie pe covorul rosu o reprezinta tinutele starurilor, fanii adora sa isi vada preferatii insotiti de partenerii lor de viata, iar paparazzi surprind si interpreteaza fiecare mic gest al lor. V-am pregatit o galerie foto adorabila cu cele mai frumoase cupluri de la Premiile Oscar din acest an.

Cele mai frumoase machiaje de la Oscar 2018

Cel mai important eveniment din industria filmului, ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute fabuloase, ci si coafuri si machiaje pe masura. Iata cele mai apreciate look-uri de seara trecuta.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu Oscar 2018: o actrita a uimit purtand aceeasi tinuta ca la gala din1962. Salma Hayek, criticata

Actritele Rita Moreno, Jane Fonda si Jennifer Lawrence au purtat unele dintre cele mai apreciate tinute la gala premiilor Oscar 2018, in timp ce Salma Hayek si Nicole Kidman au dezamagit.

Cele mai frumoase stadioane din lume. Arena din Andorra ridicata intre munti ofera o priveliste care-ti taie rasuflarea

Sunt cochete, au o arhitectura spectaculoasa sau sunt situate in locuri incredibil de frumoase. Este vorba despre stadioanele pe care se joaca fotbal si nu numai, pentru ca unele dintre aceste arene sunt deschise si altor sporturi.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2018. Cum au luptat femeile pentru drepturi

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2018 Ziua Internationala a Femeii, marcata pe 8 martie, a fost la inceputuri o expresie a dorintei femeilor muncitoare de dobandire a unor drepturi, insa, de-a lungul timpului, s-a.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 8 MARTIE. Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii cu un doodle inedit

Cu o zi inainte de sarbatoarea Zilei Internationale a Femeii, Google vine cu un doodle interactiv, care ofera 12 povesti animate ale unor femei din diverse zone ale.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII. Adevarata istorie scrisa in ziua de 8 MARTIE

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII in anul 1977, Adunarea Generala a ONU a proclamat printr-o rezolutie Ziua Natiunilor Unite pentru Drepturile Femeilor si Pace Internationala.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII. Cum va fi luminat Turnul Eiffel pentru 8 Martie

Turnul Eiffel va fi luminat miercuri seara, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, din 8 martie, ca parte a campaniei MaintenantOnAgit, varianta franceza a Times Up.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )