Libnet.ro
UNICEF

17:45

inscrierile pentru clasa pregatitoare au adus si la Timisoara moda vizelor de flotant pentru parinti

Adevărul Adevărul,
inscrierile pentru clasa pregatitoare au adus si la Timisoara moda vizelor de flotant pentru parinti

Timisul ofera aproape 6000 de locuri pentru inscriere la clasa pregatitoare, dar deocamdata nu s-au depus decat 1004 cereri valabile. inghesuiala nu a fost decat la scolile considerate bune, situate mai ales in zona centrala a orasului. Iar pentru ca aici exista concurenta mai mare, unii parinti intreprinzatori s-au si gandit la solutii: o viza de flotant pe o strada din zona scolii, care sa ofere sanse mai mari la inscriere. continuă pe Adevărul

iNCEP iNSCRIERILE pentru clasa pregatitoare

Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 incepe luni, zi incepand cu care parintii pot completa cererile-tip, in Capitala fiind disponibile aproximativ 12. 600 de locuri, a declarat.

Au inceput inscrierile in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015

Astazi se da startul inscrierilor in clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2014-2015. in Capitala sunt disponibile 12. 600 de locuri, iar listele finale cu elevii inscrisi vor fi publicate pe 11 aprilie.

incep inscrierile in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015

Luni se da startul inscrierilor in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015. in Capitala sunt disponibile 12. 600 de locuri, iar listele finale cu elevii inscrisi vor fi publicate pe 11 aprilie.

Au inceput inscrierile in clasa pregatitoare

Inscrierile in clasa pregatitoare au inceput astazi in scolile din tot judetul. Unitatile de invatamant vor organiza saptamana aceasta ziua portilor deschide pentru elevi si parinti. Pentru anul scolar 2014-2015, in Teleorman sunt prevazute peste 3300 de locuri.

S-a dat startul inscrierilor in clasa pregatitoare si clasa intai pentru anul scolar 2014-2015

De ieri, au inceput inscrierile pentru invatamantul primar. Parintii trebuie sa se grabeasca sa completeze cererile tip, pentru ca au la dispozitie decat trei saptamani. Pe 14 martie se termina inscrierile.

incep inscrierile in clasa pregatitoare! Topul celor mai cautate scoli din judetul Vaslui

Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui a aprobat infiintarea a 230 clase pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014. Pentru evaluarea copiilor care nu implinesc sase ani pana la sfaraitul anului, ISJ a organizat la nivelul intregului judet, opt centre de evaluare psihosomatica.

La Inspectoratul Scolar Timis a fost solicitata incadrarea in clasa pregatitoare pentru un copil de patru ani

Angajatii Inspectoratului Scolar Judetean Timis au fost pusi zilele trecute in fata unei situatii mai speciale. Parintii unui copil de patru ani a venit cu o solicitare cu totul diferita de cele inregistrate la secretariat in mod normal. Ei vor sa inscrie micutul direct la clasa pregatitoare, chiar daca are doar varsta la care altii inca folosesc biberonul.

inscrierea la clasa pregatitoare incepe luni si se incheie pe 14 martie. Peste 12.500 de locuri disponibile in Capitala

Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 incepe luni,24 februarie si se va incheia vineri, 14 martie, perioada in care parintii pot completa online sau direct la scoala ori la gradinita cererile de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare sau in clasa intai. Programul esteintre 8. 00 luni-vineri) si 8. 00 sambata).

266 de cereri pentru inscrierea in clasa pregatitoare in Teleorman

Doar 266 de cereri pentru inscrierea in clasa pregatitoare au fost depuse , ieri, in Teleorman. Potrivit datelor facute publice de Ministerul Educatiei, Teleormanul se numara printer judetele cu cele mai putine cereri de inscriere.

Cum sa driblezi regulile la inscrierea in clasa pregatitoare.

Nebunia inscrierii copiiilor in clasa pregatitoare a reinceput de ieri. In mod normal, au prioritate copiii ai caror parinti isi au domiciliul sau resedinta in circumscriptia teritoriala a scolii. Doar daca raman locuri neocupate, acestea pot fi repartizate copiilor din alte zone ale orasului. Astfel, parintii incearca sa se foloseasca de orice portita a legii pentru a-i inscrie pe copii la cele mai bune scoli, astfel ca autoritatile se asteapta la un nou val de cereri de stabilire a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )