Libnet.ro
UNICEF

01:05

incep inscrierile in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015

Antena3 Antena3,
incep inscrierile in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015

Luni se da startul inscrierilor in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015. in Capitala sunt disponibile 12. 600 de locuri, iar listele finale cu elevii inscrisi vor fi publicate pe 11 aprilie. continuă pe Antena3

iNCEP iNSCRIERILE pentru clasa pregatitoare

Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 incepe luni, zi incepand cu care parintii pot completa cererile-tip, in Capitala fiind disponibile aproximativ 12. 600 de locuri, a declarat.

inscrierea la clasa pregatitoare incepe luni si se incheie pe 14 martie. Peste 12.500 de locuri disponibile in Capitala

Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 incepe luni,24 februarie si se va incheia vineri, 14 martie, perioada in care parintii pot completa online sau direct la scoala ori la gradinita cererile de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare sau in clasa intai. Programul esteintre 8. 00 luni-vineri) si 8. 00 sambata).

Inscrierea la clasa pregatitoare incepe luni, aproximativ 12.600 de locuri disponibile in Capitala

Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 incepe luni, zi incepand cu care parintii pot completa cererile-tip, in Capitala fiind disponibile aproximativ 12. 600 de locuri, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al ISMB, prof. Marian Banu.

VIDEO Inscrierea la clasa pregatitoare incepe luni, aproximativ 12.600 de locuri disponibile in Capitala

Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 incepe luni, zi incepand cu care parintii pot completa cererile-tip, in Capitala fiind disponibile aproximativ 12. 600 de locuri, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al ISMB, prof. Marian Banu.

inscrierea in clasa zero incepe maine. Scolile din Bucuresti au 12.600 de locuri disponibile.

Maine incepe inscrierea copiilor in clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2014-2015. Dupa cum anunta Mediafax, in Capitala sunt disponibile, in scoli, 12. 600 de locuri. Important de subliniat este faptul ca toti parintii care vor solicita inscrierea in scolile din Bucuresti isi vor putea inscrie copiii la unitatile de invatamant din Capitala. Astfel, daca vor fi mai multe cereri decat locurile disponibile, copiii aceia vor fi oricum inscrisi, pentru ca este dreptul lor la educatie, a .

VIDEO Luni incep inscrierile la pregatitoare. Cum se completeaza cererea

Luni, 24 februarie, incep inscrierile in etapa I la clasa pregatitoare, care vor tine pana pe 14 martie, conform calendarului publicat de Ministerul Educatiei. Parintii sunt sfatuiti sa completeze cu atentie cererile de inscriere si sa treaca trei scoli dorite pentru copiii lor. Pana atunci, in acest weekend ei pot vizita gradinitele si scolile care au clase pregatitoare.

Ziua portilor deschise pentru parintii interesati de clasa pregatitoare. Programul scolilor din Capitala

Luni, 24 februarie, incep inscrierile la clasa pregatitoare, potrivit calendarului publicat de Ministerul Educatiei. Pana atunci, parintii pot sa viziteze clasele amenajate in gradinite si in scoli, si sa discute cu dascalii. Cele mai multe scoli organizeaza in acest weekend Ziua Portilor Deschise, iar inspectoratele scolare au publicat programul oficial de vizite.

10,8% crestere a numarului de candidati romani pentru studii la universitati din Marea ...

Institutii de invatamant de elita din Marea Britanie, Olanda, Franta, Elvetia, Germania, Spania, Grecia, vor vizita orasul Bucuresti pentru targul World Education in acest weekend. Numarul candidatilor din Romania care doresc sa studieze in Marea Britanie a crescut cu 10,8%, a comunicat Svetlan Danev de la compania de consultanta educationala IntegralEdu, organizator al targului international World Education, care se va desfasura pe 22 si 23 Februarie la Hotel Athenee Palace Hilton din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )