Libnet.ro
UNICEF

05:30

Inspectia Judiciara critica proiectele ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
Inspectia Judiciara critica proiectele ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Proiectul de lege privind modificarea legilor Justitiei este in contradictie cu necesitatea asigurarii autonomiei institutionale a Inspectiei Judiciare, a declarat joi purtatorul de cuvant al IJ, Alin. continuă pe Antena3

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea fi demisa in urma raportului Inspectiei Judiciare. Precizarile ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca viitorul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, depinde de rezultatele raportului evaluarii DNA.

Si Inspectia Judiciara se intoarce impotriva lui Tudorel Toader: Proiectul Ministerului Justitiei nu asigura autonomia institutionala

Proiectul care prevede modificarea Legilor Justitiei este in contradictie cu necesitatea asigurarii autonomiei institutionale a Inspectiei Judiciare, a declarat joi, purtatorul de cuvant al IJ, Alin Alexandru.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca se incearca blocarea raportului Inspectiei Judiciare in cazul controlului la DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca se incearca blocarea raportului Inspectiei Judiciare IJ) in cazul controlului efectuat la DNA in conditiile in care se pregateste o evaluare la nivelul Inspectiei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, aproba transformarea unor foste unitati militare din Buzau in puscarie regionala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a dat acordul de principiu pentru construirea in judetul Buzau a celui mai mare penitenciar din regiune. Obiectivul va fi construit la Unguriu, in spatiul pe care se afla doua unitati militare dezafectate, care vor fi preluate de Minnisterului Apararii Nationale. Va asigura detentia a cel putin 300 de persoane.

Comisia Europeana, extrem de critica privind propunerile lui Tudorel Toader: Ar putea afecta independenta justitiei

Comisia Europeana a remis un punct de vedere privind modificarile la legile justitiei anuntate de ministrul Tudorel Toader pe 23 august. Prin intermediul sefei reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti,.

CSM isi va da avizul, la sfarsitul lunii septembrie, pe proiectul Ministerului Justitiei. Tudorel Toader a anuntat ca nu va trimite propunerile la DNA, DIICOT sau Parchetul General

Proiectul de modificare a Legilor Justitiei a ajuns joi dimineata, la 08. 30, la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), dupa ce, miercuri seara, a fost postat pe site-ul Ministerului Justitiei.

Inspectia Judiciara nu vrea sa ajunga in subordinea lui Tudorel Toader

Inspectia Judiciara nu vrea sa ajunga in subordinea lui Tudorel Toader, informeaza B1 TV. Structura a criticat proiectul de modificare a Legilor Justitiei, trimis de Toader spre avizare Consiliului Superior.

Inspectia Judiciara nu vrea sa ajunga in subordinea lui Tudorel Toader (VIDEO)

Inspectia Judiciara nu vrea sa ajunga in subordinea lui Tudorel Toader, informeaza B1 TV. Structura a criticat proiectul de modificare a Legilor Justitiei, trimis de Toader spre avizare Consiliului Superior.

UNJR ii cere ministrului Tudorel Toader un calendar pentru dezbaterea legilor justitiei: Exista si propuneri care vor avea efecte contrare celor dorite

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania condusa de Dana Garbovan ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa comunice public data pana la care se pot trimite comentarii cu privire la propunerile de modificare a legilor justitiei.

UNJR solicita ministrului Tudorel Toader stabilirea unui calendar pentru dezbaterea legilor justitiei

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) a trimis astazi o scrisoare ministrului justitiei Tudorel Toader prin care i-a solicitat sa comunice public data pana la care se pot trimite comentarii cu privire la propunerile pe care le-a facut de modificare a legilor justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )