Libnet.ro
UNICEF

16:00

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

ADPM ADPM,
Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Justin Bieber ori Beyonce, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Adelina Pestritu, Antonia ori Madalina Ghenea, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! . continuă pe ADPM

Vedete Romania. Ce au facut saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Sylvia, Andreea Marin si Tuncay Ozturk, Liviu Varciu, Alina Puscas sau Cristina Rus, iata ce au facut vedetele din Romania in aceasta saptamana! .

Evenimente istorice ale ultimului secol sunt incarcate zilnic pe YouTube. Acestea sunt 10 dintre cele mai importante

Videoclipurile Associated Press sunt incarcate in continuu de cateva saptamani, rata fiind de aproximativ 30. 000 in fiecare zi. Acestea sunt 10 dintre cele mai interesante.

Cine au fost, de fapt, geto-dacii. Cele mai vechi marturii despre stramosii nostri: Getii din stanga Dunarii sunt o natiune numeroasa si bogata

Cele mai vechi mentiuni documentare despre daci geti) dateaza din secolul VI i. Hr. , potrivit istoricilor, iar inainte de aceasta perioada istoria lor s-a confundat cu cea a tracilor. Urmele asezarilor vechi de pe teritoriul tarii vorbesc despre un popor care a trait in bunastare si a prosperat, in primele milenii dinaintea erei noastre.

Cele mai frumoase tabere ale verii 2015. Variante pentru copii si pentru adulti

In perioada vacantei, tinerii cauta cele mai distractive locuri. Rezervarile s-au facut din timp, asa ca acum abia daca mai poti gasi un spatiu de cazare. Peste 5000 de locuri sunt ocupate in aceste zile in sistemul de stat oferit de Ministerul Tineretului si Sportului, iar cele mai preferate tabere au fost cele de la Costinesti si Eforie-Sud. Sunt, insa si alte tabere in sistemul privat, dedicate copiilor si nu numai.

Procurorii au blocat averi de aproape 150 de milioane de euro in 2015. Cele mai multe sechestre au fost puse in marile dosare de coruptie

Averi de aproape 150 de milioane de euro au fost blocate de procurori in prima jumatate a anului. Cele mai mari sechestre au fost puse in marile dosare de coruptie, in care anchetatorii au considerat ca bunurile au.

Cele mai nepotrivite lucruri pe care barbatii le-au spus dupa o partida de sex

Intr-o lume perfecta, o partida de sex ar trebui sa se incheie cu saruturi dragastoase, cu tigara de dupa sau cel putin cu un moment de liniste si pace. Ei bine, in viata reala se intampla ca barbatii sa deschida gura si sa spuna cele mai neinspirate lucruri.

Unul dintre cele mai populare jocuri ruleaza si pe smartwatch [VIDEO]

Dupa ce am vazut Doom portat pe un amalgam de gadgeturi, se pare ca si batranul Half Life este la fel de versatil cu un pic de efort. Desi este greu de inteles de ce ai vrea sa te joci un shooter pe smartwatch, un internaut pasionat de programare a reusit zilele trecute imposibilul. A [] Unul dintre cele mai populare jocuri ruleaza si pe smartwatch [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase picioare din ultimul secol

Picioarele lungi si subtiri au fost admirate inca de acum 100 de ani. Iata ce modele, artiste si actrite celebre au facut furori prin sedinte foto si aparitii in filme si pe scena din 1915 incoace.

Jurassic World, locul al treilea in topul firmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Jurassic World a fost lansat cu o luna si jumatate in urma si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie. Astfel, a depasit pelicula.

Andra si Inna, cele mai difuzate artiste la radio si TV in prima jumatate a anului

Andra si Inna sunt cele mai difuzate artiste la posturile radio si TV din Romania in prima jumatate a anului 2015, potrivit datelor centralizate de Media Forest. Printre artistii inclusi in top semai numara Delia, Connect-R, Voltaj, Alina Eremia si Smiley.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )