Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai nepotrivite lucruri pe care barbatii le-au spus dupa o partida de sex

Adevărul Adevărul,
Cele mai nepotrivite lucruri pe care barbatii le-au spus dupa o partida de sex

Intr-o lume perfecta, o partida de sex ar trebui sa se incheie cu saruturi dragastoase, cu tigara de dupa sau cel putin cu un moment de liniste si pace. Ei bine, in viata reala se intampla ca barbatii sa deschida gura si sa spuna cele mai neinspirate lucruri. continuă pe Adevărul

8 lucruri pe care barbatii le iubesc la nevestele lor

Sotiilor nu li se ofera suficient credit pentru ceea ce fac pentru sotii lor. Multi barbati nu sunt destul de comunicativi si chiar daca iubesc anumite lucruri la sotiile lor niciodata nu dezvaluie asta nici macar.

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Si gelurile de dus contin E-uri! Care sunt marcile cele mai bogate in E-uri si ce probleme pot provoca utilizatorilor

Nu doar alimentele contin coloranti si conservanti, ci si produsele de ingrijire corporala. Mai exact, cele mai multe dintre gelurile de dus pentru barbati care pot fi cumparate de pe rafturile magazinelor contin intre doua si sapte E-uri.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Cele mai frumoase locuri din judetul Olt. Satul neolitic de acum 4.500 de ani sau Bisericile-surori din Stoicanesti, printre obiectivele ce trebuie neaparat vizitate

Lista cu cele mai frumoase locuri din judetul Olt include nu neaparat minuni ale naturii, dar, mai ales, obiective care reprezinta o munca titanica, cum este cazul Satului Neolitic de la Draganesti-Olt, reconstituire la scara naturala a unui sat de acum 4. 500 ani, sau Biserica-bordei din Stoicanesti, Complexul etnofolcloric si Bisericile-surori de la Stoicanesti, Casa memoriala Nicolae Ceausescu ori Manastirile Clocociov si Brancoveni.

Procurorii au blocat averi de aproape 150 de milioane de euro in 2015. Cele mai multe sechestre au fost puse in marile dosare de coruptie

Averi de aproape 150 de milioane de euro au fost blocate de procurori in prima jumatate a anului. Cele mai mari sechestre au fost puse in marile dosare de coruptie, in care anchetatorii au considerat ca bunurile au.

Cele mai frumoase tabere ale verii 2015. Variante pentru copii si pentru adulti

In perioada vacantei, tinerii cauta cele mai distractive locuri. Rezervarile s-au facut din timp, asa ca acum abia daca mai poti gasi un spatiu de cazare. Peste 5000 de locuri sunt ocupate in aceste zile in sistemul de stat oferit de Ministerul Tineretului si Sportului, iar cele mai preferate tabere au fost cele de la Costinesti si Eforie-Sud. Sunt, insa si alte tabere in sistemul privat, dedicate copiilor si nu numai.

Cele mai ciudate locuri in care femeile au fost nevoite sa nasca: de la parcarea unui club de striptis la oficiul postal

Videoclipul care o infatiseaza pe tanara Lesia Pettijohn dand nastere in masina, in timp ce sotul sau, Jonathan, o filmeaza, a facut inconjurul internetului. Tanara nu este singura mamica nevoita sa nasca intr-un loc neobisnuit.

Cine au fost, de fapt, geto-dacii. Cele mai vechi marturii despre stramosii nostri: Getii din stanga Dunarii sunt o natiune numeroasa si bogata

Cele mai vechi mentiuni documentare despre daci geti) dateaza din secolul VI i. Hr. , potrivit istoricilor, iar inainte de aceasta perioada istoria lor s-a confundat cu cea a tracilor. Urmele asezarilor vechi de pe teritoriul tarii vorbesc despre un popor care a trait in bunastare si a prosperat, in primele milenii dinaintea erei noastre.

Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste un update dupa zece ani

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 a primit recent un update masiv pe Steam, la peste 10 ani de la lansarea sa oficiala. Star Wars KOTOR 2 a fost lansat in decembrie 2004. Succesor al unuia dintre cele mai populare RPG-uri din toate timpurile, KOTOR 2 a reusit sa traga numeroase review-uri pozitive, [] Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste un update dupa zece ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )