Libnet.ro
UNICEF

09:15

Instanta suprema decide soarta lui Liviu Dragnea dupa Paste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Instanta suprema decide soarta lui Liviu Dragnea dupa Paste

Avocatii lui Liviu Dragnea au cerut, ieri, Completului de cinci judecatori al instantei supreme sa admita contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul pe motiv ca hotararea nu a fost redactata in 30 de zile de la pronuntare, iar la data motivarii, presedintele completului care a solutionat cauza nu mai era judecator, pentru ca se pensionase, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, dupa criticile guvernatorului Rezervatiei Delta Dunarii: Am aratat captura de stiuca, i-am dat drumul, n-am pupat-o

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, referitor la criticile aduse lui si premierului de catre guvernatorul Rezervatiei Delta Dunarii, ca dupa ce s-a fotografiat si a aratat captura de stiuca, a.

Liviu Dragnea, dupa declaratiile guvernatorului Deltei: De unde stie acest om ca eu am pescuit in Delta atunci?

Liviu Dragnea a afirmat luni ca a eliberat toti pestii pe care i-a prins si s-a intrebat de ce presupune Guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Grigore Baboianu, ca a pescuit in Delta.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa exploziile de la doua biserici crestine din Egipt: Din pacate, nici in Duminica Floriilor, nu am fost crutati de noi atacuri teroriste. Suntem solidari cu poporul egiptean

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Liviu Dragnea, si-a exprimat, duminica seara, solidaritatea cu poporul egiptean, ca urmare a atentatelor cu bomba care au vizat doua biserici crestine din Egipt, care au avut loc in ziua de Florii.

Instanta suprema analizeaza contestatia la executare a lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 10:35 Dragnea, la ICCJ: Sper ca judecatorii sa imi dea dreptate cu ce am cerut in contestatia la executare din dosarul &171;Referendumul &187; Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit luni la instanta suprema, el declarand ca spera ca cei cinci judecatori din complet sa ii dea dreptate si sa admita contestatia sa la executare in dosarul Referendumul, in care a fost condamnat definitiv, in aprilie 2016, la doi ani de inchisoare cu suspendare. ------------- Completul de cinci judecatori al instantei supreme judeca, luni, contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul, in care a fost condamnat definitiv, in aprilie 2016, la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea, la Instanta Suprema. Judecatorii dezbat contestatia presedintelui PSD la condamnarea primita in dosarul Referendumul

Liviu Dragnea a ajuns luni in fata judecatorilor de la Curtea Suprema. Judecatorii de la Curtea Suprema dezbat astazi contestatia lui Liviu Dragnea la condamnarea primita in dosarul.

Contestatia lui Liviu Dragnea impotriva sentintei definitive din dosarul Referendumul, judecata astazi la Curtea Suprema

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea PSD), este citat astazi la Completul de cinci judecatori al Curtii Supreme. Instanta judeca astazi contestatia la executare facuta de politician impotriva deciziei definite din dosarul Referendumul.

Liviu Dragnea, la iCCJ: Sper ca judecatorii sa imi dea dreptate cu ce am cerut in contestatia la executare din dosarul Referendumul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit luni la instanta suprema, el declarand ca spera ca cei cinci judecatori din complet sa ii dea dreptate si sa admita contestatia sa la executare in.

Liviu Dragnea, in instanta: Eu sunt un simplu inginer; am asistat la o dezbatere care ma depaseste

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus luni magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca el este un simplu inginer si ca este depasit de nivelul discutiilor juridice purtate in cadrul dezbaterii contestatiei sale la executare in dosarul 'Referendumul', potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea, suparat pe DNA: Legile trebuie respectate si eu am vazut ca procurorul spune ca un articol de lege este o recomandare. Instanta pronunta decizia pe contestatia acestuia pe 24 aprilie (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost prezent marti la inalta Curte de Casatie si Justitie unde completul de 5 judecatori analizeaza cererea acestuia privind anularea condamnarii de 2 ani de inchisoare cu suspendare di.

Liviu Dragnea a cerut anularea pedepsei in dosarul Referendumul. Judecatorii se vor pronunta pe 24 aprilie

00 - Este o zi importanta pentru presedintele PSD Liviu Dragnea. Curtea Suprema dezbate contestatia presedintelui PSD la condamnarea de doi ani de inchisoare cu suspendare primita in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )