Libnet.ro
UNICEF

10:15

Institutul Cantacuzino: Directoarea a fost demisa, in locul sau revine Iordachel, demis anul trecut; Ministrul Nicolaescu, despre cazul vaccinului antigripal retras de ANM: Pe linia de fabricatie de la Cantacuzino s-ar fi intamplat lucruri cu rea-vointa

Hotnews Hotnews,
 Institutul Cantacuzino: Directoarea a fost demisa, in locul sau revine Iordachel, demis anul trecut; Ministrul Nicolaescu, despre cazul vaccinului antigripal retras de ANM: Pe linia de fabricatie de la Cantacuzino s-ar fi intamplat lucruri cu rea-vointa

Directoarea Institutului Cantacuzino, Aurelia Draghici, a fost demisa, prin ordin al ministrului Sanatatii, in locul acesteia revenind Radu Iordachel, dupa ce ordinul prin care a fost demis de Eugen Nicolaescu, in iulie 2013, pentru deficiente manageriale, a fost suspendat de instanta. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a dispus, printr-un ordin emis joi, schimbarea din functie a directoarei Institutului Cantacuzino, Aurelia Draghici, au declarat pentru Mediafax surse oficiale. continuă pe Hotnews

Directoarea Institutului Cantacuzino a fost demisa. in locul acesteia revine Radu Iordachel

Directoarea Institutului Cantacuzino, Aurelia Draghici, a fost demisa, prin ordin al ministrului Sanatatii. La conducerea Institutului Cantacuzino a revenit Radu Iordachel, care fusese demis in iulie 2013, de c.

Directoarea Institutului Cantacuzino a fost demisa. ...

Directoarea Institutului Cantacuzino, Aurelia Draghici, a fost demisa, prin ordin al ministrului Sanatatii, in locul acesteia revenind Radu Iordachel, dupa ce ordinul prin care a fost demis de Eugen Nicolaescu, in iulie 2013, pentru deficiente manageriale, a fost suspendat de instanta, conform Mediafax. Citeste si: Nicolaescu: Este un atac politic ce vine de la dr. Marius Savu. Vaccinul este in stoc la Institutul Cantacuzino La conducerea Institutului Cantacuzino a revenit Radu Iordachel, .

Directoarea Aurelia Draghici, inlocuita cu Radu Iordachel

Directoarea Institutului Cantacuzino, Aurelia Draghici, a fost demisa, astazi, prin ordin al ministrului Sanatatii, fiind inlocuita cu Radu Iordachel, transmit surse din presa.

Vaccinul antigripal produs de Institutul Cantacuzino, INTERZIS. Serul contine o toxina PERICULOASA pentru organism

Vaccinul antigripal produs de Institutul Cantacuzino a fost interzis. Vorbim de 400 de mii de doze de vaccin care contin o endotoxina ce poate fi periculoasa pentru organismul uman. Pericolul a fost confirmat.

Ponta a trimis Corpul de Control la Institutul Cantacuzino, dupa problemele la vaccinul antigripal.

Premierul Victor Ponta a trimis Corpul de Control la Institutul Cantacuzino, dupa ce Agentia Nationala a Medicamentului a interzis punerea pe piata a vaccinului antigripal, testele indicand posibile efecte adverse, informeaza Mediafax. Agentia Nationala a Medicamentului a interzis punerea pe piata a vaccinului antigripal produs de Institutul Cantacuzino, dupa ce rezultatele testelor au indicat o concentratie foarte mare de endotoxine, care ar putea sa produca la administrare reactii adverse, .

Eugen Nicolaescu: Pe linia de fabricatie de la Institutul Cantacuzino s-ar fi intamplat lucruri cu rea-vointa

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri, ca sunt suspiciuni ca pe toata linia de fabricatie a vaccinului antigripal de la Institutul Cantacuzino s-ar fi intamplat lucruri cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )