Libnet.ro
UNICEF

01:05

Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals transmite condoleante familiilor victimelor

Antena3 Antena3,
Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals transmite condoleante familiilor victimelor

Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals a transmis un mesaj de condoleante familiilor victimelor din incendiul produs vineri dimineata. Echipa INBI a subliniat ca va sprijni orice ancheta, fiind dedicata in primul rand sanatatii pacientilor. continuă pe Antena3

Incendiul de la Matei Bals. Prima reactiea premierului Florin Citu: De aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida

Prim-ministrul Florin Citu a transmis un mesaj in urma incendiului care a avut loc, vineri dimineata, la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, prin care anunta ca au fost luate toate masurile necesare pentru a stabiliza situatia, iar autoritatile au actionat eficient si rapid. Premierul a transmis si condoleante familiilor indoliate.

Incendiul de la Matei Bals in care au murit 5 oameni. Specialistii INSEMEX cerceteaza cauzele tragediei

Specialistii in explozii de la INSEMEX vor efectua expertiza in cazul incendiului care a izbucnit la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din capitala.

Un martor al incendiului de la Spitalul Matei Bals: A fost o explozie fara multe flacari, o lumina sau un flash la 20 de metri de unde ma aflu

Un barbat internat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, dar nu in pavilionul afectat de incendiu, ci intr-un altul, sustine ca a observat o explozie fara multe flacari in.

Tragedia de la Spitalul Matei Bals, intr-o imagine. Cadrele medicale si pompierii evacuau un pacient cu cearsaful (FOTO)

La circa trei luni de la tragedia de la Piatra Neamt, Romania a fost marcata de un nou incident similar vineri, cand a izbucnit un incendiu la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, provocand.

Cum a decurs evacuarea pacientilor din Pavilionul 5 al Institutului Matei Bals, care a luat foc azi-dimineata. VIDEO

Peste 100 de persoane au fost evacuate din Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, unde vineri dimineata a izbucnit un incendiu care a condus la moartea a patru persoane. Zeci de pacienti au fost.

Primele imagini cu momentul incendiului de la Spitalul Matei Bals din Capitala. FOTO, VIDEO

Un incendiu s-a produs vineri dimineata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, iar patru persoane si-au pierdut viata. Flacarile ar fi izbucnit la parterul pavilionului 5 din.

Presa internationala despre incendiul de la Institutul Matei Bals: Statul a construit un spital in ultimele trei decenii Referinte la incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt si Colectiv

Incendiul de vineri dimineata de la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din capitala a facut inconjurul presei internationale, aceasta remarcand ca este al doilea incendiu de proportii la un spital Covid din tara noastra in mai putin de trei luni.

Lucian Bode: La ultimul control pe linie de prevenire a incendiilor la Institutul Matei Bals, in noiembrie, am transmis exact masurile care trebuie luate acolo (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul de Interne, a precizat vineri, in direct pe B1 TV, ca ultimul control pe linie de prevenire a incendiilor la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala a fost.

Incendiul de la Institutul Matei Bals, in presa internationala: Euronews a amintit de tragedia de la Piatra Neamt, iar Reuters vorbeste despre un sistem sanitar marcat de coruptie, ineficiente si politizare

Cincipersoane aumurit in urma incendiului izbucnit vineri dimineata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, iar tragedia a fost relatata si de jurnalistii din presa internationala,.

Traian Berbeceanu, despre incendiul de la Institutul Matei Bals: Instalatiile anti-incendiu au functionat, iar aprovizionarea cu curent electric si cu oxigen in pavilionul respectiv a fost intrerupta automat la producerea flacarilor (VIDEO)

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a facut mai multe precizari despre situatia de la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde vineri dimineata a izbucnit un incendiu care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )