Libnet.ro
UNICEF

14:16

Insulte grave ale noului director de comunicare al lui Donald Trump la adresa unui important colaborator: Eu nu incerc sa-mi sug singur p..

B1 B1,
Insulte grave ale noului director de comunicare al lui Donald Trump la adresa unui important colaborator: Eu nu incerc sa-mi sug singur p..

Noul director de comunicare de la Casa Alba, Anthony Scaramucci, a socat intreaga presa americana prin derapajele de limbaj avute in doar prima sa saptamana de cand a fost numit in. continuă pe B1

Donald Trump il critica pe procurorul general al SUA in legatura cu scurgerile de informatii ale serviciilor secrete: Vreau ca Jeff Sessions sa fie mult mai ferm. Scurgerile de informatii sunt la un nivel nemaintalnit

Donald Trump l-a criticat pe procurorul general, Jeff Sessions, ca nu este suficient de ferm, in contextul speculatiilor conform carora sprijinul presedintelui pentru Sessions ar fi in scadere si a acuzat agentiile de informatii americane de scurgeri de informatii la nivel inalt, noteaza Reuters.

I-au murit laudatorii: Donald Trump se compara cu Abraham Lincoln

Presedintele american Donald Trump s-a comparat in cadrul unui miting din Ohio cu una dintre cele mai marcante figuri istorice ale Statelor Unite, mai exact cu renumitul presedinte Abraham Lincon, potrivit Digi.

Un desen al lui Donald Trump, vandut la licitatie pentru 29.200 de dolari

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, nu este artist, dar un desen de-al sau s-a vandut la licitatie pentru 29. 200 de dolari. Desenul reprezinta Turnul Trump, de care miliardarul este foarte mandru.

VIDEO Donald Trump va fi eroul unui desen animat

Gazda talk show-ului The Late Show difuzat de CBS, Stephen Colbert,a vandut televiziunii Showtime un serial animat care il va avea in centrul sau pe presedintele american Donald Trump. Serialul va avea 10 episoade, relateaza TheGuardiansiVariety.

VIDEO VIRAL: Cum suna hitul Despacito, cantat de Donald Trump(VIDEO)

Fenomenul Despacito a ajuns si la Casa Alba. Un montaj in care Donald Trump apare cantand melodia lui Luis Fonsi a devenit viral pe retelele de socializare. Imaginile nu mai.

Donald Trump s-a folosit de reuniunea cercetasilor americani pentru a-si critica adversarii VIDEO

Pentru Donald Trump toate oportunitatile sunt bune pentru a-si denigra adversarii politici sau criticii. Invitat luni seara la adunarea nationala traditionala a tinerilor cercetasi americani, reuniti in West Virginia, la mica distanta de capitala Washington, presedintele american i-a criticat fara menajamente pe Barack Obama, pe Hillary Clinton, pe politicienii care nu-l sustin, dar si presa.

Donald Trump, anunt important pe Twitter! Ce a decis presedintele american privind armata SUA

Presedintele american Donald Trump a afirmat miercuri ca nu le va permite persoanelor transgender sa slujeasca in armata SUA in nici o calitate, relateaza Reuters, AFP si DPA. Dupa.

Soc in SUA: Donald Trump anunta masuri VIRULENTE impotriva transexualilor (FOTO)

Presedintele american Donald Trump a declarat ca persoanele transexuale nu pot servi sub nicio forma in armata americana, potrivit BBC. Mesajul transmis de liderul american pe contul sau de Twitter vine.

Acuzatii serioase lansate de Donald Trump: Hillary Clinton i-ar fi oferit 700.000 de dolari directorului interimar FBI care o cerceta intr-un dosar

Presedintele american Donald Trump l-a acuzat marti de directorul interimar FBI, Andrew McCabe ca a primit mita de la Hillary Clinton 700. 000 de dolari in timp ce se ocupa de o investigatie penala ce o viza.

Presedintele Donald Trump a pus tunurile pe Procurorul General pentru a-l forta sa demisioneze

Presedintele american Donald Trump a formulat marti noi critici la adresa ministrului justitiei Jeff Sessions, reprosandu-i ca nu a lansat o ancheta in cazul e-mailurilor candidatei democrate Hillary Clinton la presedintie, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )