Libnet.ro
UNICEF

10:30

Intalnire online cu Horia-Roman Patapievici, marti, ora 13 00. Despre situatia culturii romane

Hotnews Hotnews,
 Intalnire online cu Horia-Roman Patapievici, marti, ora 13 00. Despre situatia culturii romane

Cultura romana sufera de mari blocaje de comunicare. Universitarii aproape ca nu participa la impunerea ideilor in societate, asta in timp ce spatiul public e incapabil sa recepteze ideile specialistilor. Cultura specializata se sufoca; in spatiul publicnu exista altcevadecat cultura generala. Mediul cultural romanesc este lipsit de standarde. Horia-Roman Patapievici vine in redactie pentru a raspunde intrebarilor voastre, marti, ora 13. 00, pe tema destinului si a structurii culturii romane. Comanda cartile lui Horia-Roman Patapievici:Ultimul CulianuZbor in bataia sagetii. continuă pe Hotnews

LIVE VIDOE TEXT Intalnire online cu Horia-Roman Patapievici. Despre situatia culturii romane

Cultura romana sufera de mari blocaje de comunicare. Universitarii aproape ca nu participa la impunerea ideilor in societate, asta in timp ce spatiul public e incapabil sa recepteze ideile specialistilor. Cultura specializata se sufoca; in spatiul publicnu exista altcevadecat cultura generala. Mediul cultural romanesc este lipsit de standarde. Horia-Roman Patapievici este in redactie pentru a raspunde intrebarilor voastre pe tema destinului si a structurii culturii romane. Comanda cartile lui Horia-Roman Patapievici:Ultimul CulianuZbor in bataia sagetii.

Intalnire online cu Horia-Roman Patapievici. Despre situatia culturii romane

Cultura romana sufera de mari blocaje de comunicare. Universitarii aproape ca nu participa la impunerea ideilor in societate, asta in timp ce spatiul public e incapabil sa recepteze ideile specialistilor. Cultura specializata se sufoca; in spatiul publicnu exista altcevadecat cultura generala. Mediul cultural romanesc este lipsit de standarde. Horia-Roman Patapievici a fost in redactie pentru a raspunde intrebarilor voastre pe tema destinului si a structurii culturii romane. Comanda cartile lui Horia-Roman Patapievici:Ultimul CulianuZbor in bataia sagetii Intalnirea s-a incheiat.

VIDEO Horia-Roman Patapievici: Singura tema autentica a culturii romane este specificul national.

Problema principala a culturii romane este absenta unei piete de idei. Spatiul public este dominat de ideile generale, de cultura generala, ideile speciale nu reusesc sa isi faca loc. Mai mult, nici macar oamenii care activeaza intr-o disciplina nu reusesc sa comunice intre ei, spune Horia-Roman Patapievici. In cultura romana singura tema autentica este specificul national, o tema care supravietuit si perioadei comuniste. Citeste raspunsurile pe care Horia-Roman Patapievici le-a dat cititorilor Contributors. ro. Comanda cartile lui Horia-Roman Patapievici cu autograf:Ultimul CulianuZbor in bataia sagetii Intalnirea s-a incheiat.

Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 13.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa,dupa reuniunea Consiliului European, incepand cu ora 13.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )