Libnet.ro
UNICEF

16:00

intalnire de ultima ora Iohannis-Orban. Vasile Blaga a fost si el prezent

Antena3 Antena3,
intalnire de ultima ora Iohannis-Orban. Vasile Blaga a fost si el prezent

Presedintele Klaus Iohannis a avut aseara o intalnire cu Ludovic Orban si liderii PNL in contextul scandalului din partid generat de intentia liderului PNL de a demite liderii de filiale care ii fac. continuă pe Antena3

ntlnire ntre Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Vasile Blaga s Alina Gorghiu, la Cotroceni (surse)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti seara, la Palatul Cotroceni, cu liderul PNL, Ludovic Orban, pentru a discuta despre tensiunile aparute in ultima perioada in partid. Surse politice citate de agentia Mediafax afirma ca la intalnire au participat si Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Iulian Dumitrescu si Cristian Busoi.

Tariceanu: Circula intens un fake news ca as fi negociat cu Vasile Blaga si cu Victor Ponta si urmeaza destramarea coalitiei de guvernare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca circula de cateva saptamani un fake news potrivit caruia el ar fi avut negocieri politice cu fostul co-presedinte al PNL, Vasile Blaga, si cu presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Tariceanu spune ca astfel de negocieri nu au avut loc si nu vor avea pentru ca alianta PSD-ALDE este solida si transmite ca nu le va merge cu tactica fake news.

Ambasada Suediei, reactie de ULTIMA ORA in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Sunt valabile si poti calatori cu ele in afara granitelor Suediei (VIDEO)

Ambasada Suediei, reactie de ultima ora in scandalul placutei de inmatriculare cu mesaj obscen. in exclusivitate pentru B1TV, un oficial al Ambasadei a declarat ca numerele de inmatriculare sunt legale, dar.

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, intalnire de ultima ora, in biroul liderului PSD de la Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-au intalnit luni dimineata intr-o sedinta in biroul sefului social-democratilor, informeaza.

Informatii de ultima ora de la meteorologi! Cum va fi vremea in luna august

Luna Iulie a fost una dintre cele mai ploioase luni din 1961, pana in prezent, dar vin vesti bune de la specialisti pentru luna august. Meteorologii au anuntat o vreme mai stabila si temperaturi ce ne readuc.

Decizie de ultima ora a Guvernului in incercarea de a stopa raspandirea virusului pestei porcine

Guvernul a convocat pentru miercuri comitetul national pentru combaterea bolilor pentru a autoriza masuri suplimentare in vederea combaterii virusului pestei porcine. Am avut o intalnire cu ministrii.

Toti romanii care planuiesc sa mearga in Spania trebuie sa stie asta: Atentionare de ultima ora a Ministerului de Externe

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorie prin care informeaza cetatenii romani care vor sa mearga in Spania ca pe teritoriul acestei tari a fost emisa o avertizare de cod portocaliu de.

Tudorel Toader, explicatii de ULTIMA ORA despre respingerea candidatilor la sefia DNA: Ce spune despre fostul adjunct al lui Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader sustine ca cei patru candidati la sefia DNA au fost respinsi pentru ca niciunul dintre ei nu a creat membrilor Comisiei convingerea faptului ca pot reforma.

Lovitura in dosarul lui Lucian Onea si Mircea Negulescu: Decizia de ULTIMA ORA luata de sefii de la Parchetul General

Cererea de recuzare a procuroarei Elena Iordache, cea care ii ancheteaza pe fostul procuror Mircea Negulescu si fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, a fost respinsa marti de adjunctul Sectiei de Urmarire.

Veste de ultima ora despre Schumacher! Ce decizie a luat familia fostului campion

Familia lui Michael Schumacher a luat o decizie mai putin asteptata. Un Enzo , detinut de fostul campion mondial de Formula 1, a fost scos la vanzare. E cea mai recenta veste venita dinspre familia lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )