Libnet.ro
UNICEF

11:15

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, intalnire de ultima ora, in biroul liderului PSD de la Parlament

B1 B1,
Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, intalnire de ultima ora, in biroul liderului PSD de la Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-au intalnit luni dimineata intr-o sedinta in biroul sefului social-democratilor, informeaza. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, curtat de tabara lui Iohannis?

In Partidul National Liberal este o framantare foarte serioasa din perspectiva prezidentialelor. Batalia care se da in momentul de fata este pentru a incerca o tensionare a relatiei dintre Liviu.

Victor Ponta, acuzatii incredibile: Liviu Dragnea a negociat sa poata sa fuga in Israel fara sa fie extradat

Victor Ponta lanseaza o acuzatie extrem de dura la adresa fostului sau partner de la conducerea PSD Liviu Dragnea. Fostul premier sustine ca Dragnea s-a folosit de pozitia publica in vizitele externe pentru ca.

Lovitura pentru LIVIU DRAGNEA! Seful PSD, luat cu asalt: DEMISIA este cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, intr-o postare pe Facebook, ca versurile imnului national vorbesc despre forta de neclintit a poporului roman de a-si pastra unitatea in fata.

Acuzatii BOMBA la adresa lui LIVIU DRAGNEA: A facut jocurile UNGARIEI in Transilvania: Statul maghiar nici nu visa

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, precizeaza ca Liviu Dragnea a facut concesii Guvernului de la Budapesta, oferindu-i avantaje in schimbul sprijinului politic oferit de.

Ambasada Suediei, reactie de ULTIMA ORA in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Sunt valabile si poti calatori cu ele in afara granitelor Suediei (VIDEO)

Ambasada Suediei, reactie de ultima ora in scandalul placutei de inmatriculare cu mesaj obscen. in exclusivitate pentru B1TV, un oficial al Ambasadei a declarat ca numerele de inmatriculare sunt legale, dar.

Zilele lui Dragnea sunt numarate: intalniri de taina Tariceanu-Blaga-Ponta-Tudose pentru formarea unei noi majoritati (VIDEO)

Zilele lui Liviu Dragnea si a guvernului Dancila par sa fie numarate. Pe surse, zilele acestea ar fi avut loc mai multe intalniri intre Calin Popescu Tariceanu, Victor Ponta, Mihai Tudose si Vasile Blaga.

Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea: Ministrii, nemultumiti de rectificarea bugetara(VIDEO)

Tensiuni in Guvern inainte de rectificarea bugetara. Mai multi ministri sunt nemultumiti de banii alocati iar negocierile continua. Dancila i-a convocat din nou la ora 17. 00, iar intre timp la biroul lui.

Veste de ultima ora de la ANAF

Declaratia Unica mai poate fi depusa pana marti, 31 iulie 2018, pe hartie sau in format electronic, a anuntat, Ministerul Finantelor Publice MFP). Marti, 31 iulie 2018 este ultima zi in care se poate.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )