Libnet.ro
UNICEF

12:45

Se intampla in Romania de azi: toti cei care primesc acest vaccin trebuie sa afle urgent

Playtech Playtech,
Se intampla in Romania de azi: toti cei care primesc acest vaccin trebuie sa afle urgent

Campania de vaccinare in Romania a inceput cu vaccinul Pfizer, a continuat cu cel Moderna, iar acum a ajuns la AstraZeneca. Despre cel din urma romanii trebuie sa stie cand e activa. continuă pe Playtech

Ce se intampla cu cei care sar randul la vaccinare. Decizia e oficiala

Vaccinarea la nivelul globului ridica multe semne de intrebare. Daca unii se arata deschisi in administrarea serului, altii sunt sceptici si refuza acest lucru. Anumite guverne au inceput sa ia masuri impotrva celor care sar randul la vaccinare. Cei care sar randul la vaccinare urmeaza sa suporte consecinte in Germania exista o situatie critica din .

Business report Patinoar de un milion de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani. Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021. De cand se trec copiii mici la intretinere?

Patinoar acoperit de 1. 000 de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures * Spitalul Sf. Vasile din Sectorul 1, proiect abandonat. Fantasmagoria lui Dan Tudorache a costat 34 de milioane de lei din banii bucurestenilor. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani * Vor creste preturile pe piata imobiliara in 2021? * Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021: Transilvania, Ford si A0 Centura Sud a Bucurestiului * Divizia de investitii a Morgan Stanley se gandeste sa adauge bitcoin la lista sa de pariuri * De cand se trec copiii mici la intretinere? * Nu ne vindem tara sau cum platitorii de taxe subventioneaza niste companii care inregistreaza pierderi * Tintele cheltuielilor de personal din Strategia fiscal bugetara pana in 2023 * Schema HoReCa are alocat 1 miliard de lei in proiectul de buget, sub nivelul initial.

Biden, dupa achitarea lui Trump: Acest trist capitol al istoriei noastre ne-a reamintit ca democratia este fragila Dilema republicanilor: Mai poate fi Trump viitorul partidului ? VIDEO

Presedintele SUA Joe Biden a declarat sambata ca, in pofida achitarii lui Donald Trump in procesul sau de impeachment, fondul acuzatiei nu a fost contestat, iar atacul asupra Capitoliului de la 6 ianuarie a aratat ca democratia este fragila, relateaza AFP si Reuters. Chiar si cei care s-au opus condamnarii, precum liderul minoritatii din Senat Mitch) McConnell, cred ca Donald Trump si-a abandonat rusinos indatoririle si ca practic si moral este responsabil pentru provocarea violentei dezlantuite la Capitoliu.

Israelul pregateste restrictii pentru cei care refuza vaccinul

Nu te vaccinezi anti-COVID, nu ai voie sa intri in restaurante, hoteluri, teatre si sali de fitness. Este ceea ce ar propune ministrul israelian al sanatatii, Yuli Edelstein, care ar vrea ca oamenii care refuza serul sa aiba acces doar in supermarketuri si farmacii, potrivit unor informatii transmise de postul israelian de televiziune Canal 12.

STUDIU AL UNIVERSITATII ISRAELIENE BAR-ILAN: O singura doza de vaccin este eficienta la cei care s-au vindecat de Covid

Rezultatele preliminare ale unui studiu al Universitatii israeliene Bar-Ilan si ale Centrului Medical Ziv au aratat ca o singura doza de vaccin impotriva coronavirusului este eficienta la persoanele care s-au infectat si s-au vindecat de Covid-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )