Libnet.ro
UNICEF

01:05

intepaturi din partea PSD catre Iohannis. Datoria presedintelui fata de femeile care il voteaza

România Liberă România Liberă,
intepaturi din partea PSD catre Iohannis. Datoria presedintelui fata de femeile care il voteaza

Deputatul PSD Roxana Minzatu i-a adresat, marti, presedintelui Klaus Iohannis, candidatul PNL in ale. continuă pe România Liberă

VIORICA DANCILA: Am avut multe jigniri din partea lui Klaus Iohannis

ACTUALIZARE - Viorica Dancila a inceput dialogul deschis cu presa. Aceasta precizeaza ca isi face datoria de candidat, spunand ca a avut multe jigniri din partea actualului presedinte al Romaniei. ---- Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis, intalnirea, urmand sa aiba loc cu ora inaintea dezbaterii organizate de contracandidatul sau Klaus Iohannis.

Breaking news! Solicitare-bomba din partea PMP catre Guvernul Orban

Deputatul PMP Petru Movila a solicitat Guvernului sa isi asume in mod public un calendar privind imp.

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat luni ca CFR Marfa trebuie sa inapoieze in urmatoarele sase luni, suma de 400 de mii de euro, ajutor din partea statului primit ilegal. Decizia a fost luata de Comisia Europeana, confo

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat luni ca CFR Marfa trebuie sa inapoieze in urmatoarele sase luni, suma de 400 de mii de euro, ajutor din partea statului primit ilegal. Decizia a fost luata de Comisia Europeana, confom Agerpres.

Atac fara precedent la adresa presedintelui, din partea unui fost lider liberal: Klaus, aproape toti cei care te-am sustinut in 2014 am disparut din PNL

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu,ii adreseaza o scrisoare lui Klaus Iohannis, in care critica aspru modul in care s-au desfasurat anchetele asupra sefilor de.

Dancila, catre Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu sustinerea Guvernului Nastase?

Viorica Dancila l-a acuzat, sambata, pe Klaus Iohannis de oportunism politic si ipocrizie. Prezidentiabilul social-democratilor il intreaba pe seful statului cum se potriveste retorica anti-PSD cu faptul ca a semnat un protocol pentru sustinerea Guvernului Nastase.

SONDAJ. Cine credeti ca a castigat dezbaterile din aceasta seara? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Presedintele Klaus Iohannis si candidata PSD, Viorica Dancila, s-au duelat de la distanta in dezbateri. Fostul premier a renuntat in ultima clipa la ideea de a intrat peste dezbaterea lui Iohannis si a.

Partidul Democrat raspunde criticilor primite din partea lui Barack Obama

Membrii Partidului Democrat din Statele Unite au respins criticile fostului lider de la Casa Alba, Barack Obama, confrom carora formatiunea politica s-ar indrepta, prin politicile pe care le propune, prea mult catre ideologia de stanga, relateaza Mediafax citand site-ul cotidianului The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )