Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interact aniverseaza 18 ani pe piata de training si dezvoltare profesionala din Romania

România Liberă România Liberă,
Interact aniverseaza 18 ani pe piata de training si dezvoltare profesionala din Romania

Compania de consultanta si formare profesionala Interact isi serbeaza majoratul pe piata de training din Romania, un mediu competitiv, la maturizarea caruia contribuie de 18 ani cu programe inovatoare dedicate dezvoltarii personale si organizationale. continuă pe România Liberă

Cel mai curajos fals de presa din Romania interbelica. Cum i-a compromis un tanar de 18 ani pe mai marii Buzaului cu o scrisoare de la Adolfica Hitler

Analele jurnalismului din Romania au un capitol mai putin, referitor la unul dintre cele mai mari falsuri de presa. in anul 1935, poetul gazetar Nicolae Panait, colaborator al ziarului Actiunea Buzaului, a scos pe piata un numar fals al publicatiei, cu un continut bazat numai pe pamflet. Autorul falsului avea mai putin de 18 ani.

Un canadian de 18 ani foloseste bacterii E. coli pentru a genera electricitate

Competitia Intel International Science Engineering Fair 2016 ISEF 2016) s-a incheiat, vineri, iar castigatorul marelui premiu Gordon E. Moore, in valoare de 75. 000 de dolari, este Han Jie Austin Wang, un canadian in varsta de 18 ani. in fiecare an, competitia Intel ISEF aduna peste 1700 de elevi de liceu din peste 70 de [].

Pilotul Max Verstappen (18 ani) a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei

Pilotul Max Verstappen Red Bull) a castigat, duminica, Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, devenind cel mai tanar invingator din istorie, la doar 18 ani si 228 de zile, anunta Mediafax. Olandezul a profitat de abandonurile pilotilor Mercedes, Lewis Hamilton si Nico Rosberg, care s-au acrosat in primul tur.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )