Libnet.ro
UNICEF

07:45

Pilotul Max Verstappen (18 ani) a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei

Hotnews Hotnews,
 Pilotul Max Verstappen (18 ani) a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei

Pilotul Max Verstappen Red Bull) a castigat, duminica, Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, devenind cel mai tanar invingator din istorie, la doar 18 ani si 228 de zile, anunta Mediafax. Olandezul a profitat de abandonurile pilotilor Mercedes, Lewis Hamilton si Nico Rosberg, care s-au acrosat in primul tur. continuă pe Hotnews

Finala Next Star: o contorsionista in varsta de 12 ani a uimit juriul si a castigat marele premiu FOTO VIDEO

Andreea Tucaliuc 12 ani) a devenit castigatoare show-ului Next Star, de la Antena 1, cu un numar de contorsionism iesit din comun.

Cine este Max Verstappen, cel mai tanar castigator de cursa din istoria Formulei 1

Vedeti mai jos o scurta prezentare a olandezului Max Verstappen, pilotul care a castigat Marele Premiu al Spaniei de la Barcelona.

RECORD: Max Verstappen castiga Marele Premiu al Spaniei la debutul pentru Red Bull. Devine cel mai tanar castigator din istorie

Victorie senzationala obtinuta de olandezul Max Verstappen 18 ani) la chiar prima lui cursa pentru echipa Red Bull Racing.

Olandezul Max Verstappen (Red Bull), cel mai tanar castigator al unui Mare Premiu de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, de la Red Bull, a castigat surprinzator Marele Premiu al Spaniei de Formula 1, disputat duminica pe circuitul catalan Montmelo, si la 18 ani a devenit cel mai tanar pilot.

Pole position pentru Lewis Hamilton in Marele Premiu al Spaniei

Campionul mondial Lewis Hamilton a obtinut, sambata, cel mai bun timp in calificarile din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Pentru pilotul de la Mercedes este al treilea pole din cariera la Barcelona, dupa cele obtinute in 2008 si 2014.

TUR cu TUR Formula 1: Marele Premiu al Spaniei de la Barcelona. Accident intre pilotii Mercedes

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 15:00 Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Lewis Hamilton porneste din pole position urmat de coechipierul sau Nico Rosberg.

LIVE Formula 1: Marele Premiu al Spaniei de la Barcelona (15:00)

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 15:00 Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei.

LIVE Formula 1, Marele Premiu al Spaniei - Calificari (15:00)

Urmariti live text in aceasta pagina dupa ora 15:00 calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei de la Barcelona.

Un canadian de 18 ani foloseste bacterii E. coli pentru a genera electricitate

Competitia Intel International Science Engineering Fair 2016 ISEF 2016) s-a incheiat, vineri, iar castigatorul marelui premiu Gordon E. Moore, in valoare de 75. 000 de dolari, este Han Jie Austin Wang, un canadian in varsta de 18 ani. in fiecare an, competitia Intel ISEF aduna peste 1700 de elevi de liceu din peste 70 de [].

18 ani de inchisoare si despagubiri de 90.000 de euro pentru criminalul studentei Izolda Baczoni

In urma cu aproape 3 ani, tanara Izolda Baczoni 23 de ani) era ucisa cu sange rece de catre cel care i-a fost iubit. A strangulat-o dupa care i-a abandonat cadavrul intr-un canal colector. Criminalul a fost condamnat la 18 ani de inchisoare si la plata unor despagubiri in valoare de 90. 000 de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )