Libnet.ro
UNICEF

22:45

Intesa Sanpaolo isi vinde subsidiara din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Intesa Sanpaolo isi vinde subsidiara din Ucraina

Intesa Sanpaolo SpA, a doua mare banca din Italia, isi vinde subsidiara din Ucraina, Pravex-Bank, pe 74 de milioane de euro, catre CentraGas Holding GmbH. continuă pe Ziarul Bursa

Intesa Sanpaolo isi vinde subsidiara din Ucraina

Banca italiana Intesa Sanpaolo SpA a anuntat, ieri, ca a ajuns la un acord privind vanzarea subsidiarei sale din Ucraina, Pravex-Bank, pentru 74 milioane de euro catre CentraGas Holding GmbH, informeaza Wall Street Journal.

OSCE vrea sa fie mediator intre puterea si opozitia din Ucraina.

Organizatia pentru Securitate si Cooperare OSCE) in Europa s-a oferit sa medieze un dialog intre puterea si opozitia din Ucraina, relateaza Mediafax. In calitate de presedinte al OSCE, am avut o intalnire cu premierul ucrainean Mikola Azarov vineri, la Davos. I-am transmis disponibilitatea noastra si o serie de propuneri concrete prin care putem actiona pentru a creste sansele unui dialog si a reduce riscul violentelor, a declarat presedintele Elventiei, Didier Burkhalter, care asigura .

Marea Britanie: Situatia din Ucraina nu este o infruntare Est-Vest

Criza din Ucraina nu trebuie sa fie inteleasa ca o infruntare intre Est si Vest, a apreciat duminica ministrul britanic de Externe William Hague, indemnand Guvernul ucrainean la moderatie si sa abroge.

Cazul Magnitski, situatia din Ucraina si circumcizia copiilor

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei APCE) se va intruni, intre 27 si 31 ianuarie, pentru a discuta subiecte precum: integrarea imigrantilor din Europa, impactul Internetului asupra politicii, cazul Magnitski din Rusia, dar si, foarte probabil, situatia din Ucraina, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Opozitia din Ucraina continua lupta impotriva regimului Ianukovici, in pofida concesiilor ...

Opozitia din Ucraina vrea sa continue lupta impotriva actualului regim, in ciuda concesiilor facute de Putere, anunta Mediafax. Liderii opozitiei ucrainene intentioneaza ca azi sa continue miscarea de protest, in pofida concesiilor fara precedent facute sambata de presedintele Viktor Ianukovici, inclusiv oferirea postului de premier, intr-o incercare de solutionare a crizei care dureaza de doua luni, relateaza AFP. Un semn ca situatia ramane tensionata este faptul ca .

Un lider al protestatarilor din Ucraina a fost dat disparut

Un lider al protestatarilor din Ucraina este dat disparut de doua zile, existand temeri in privinta sa, dupa ce, miercuri, intr-o suburbie a Kievului, un alt activist care fusese rapit a fost gasit mort,.

MAE isi exprima preocuparea fata de escaladarea violentelor din Ucraina

Escaladarea violentelor in Ucraina a atras atentia MinisteruluiAfacerilor Externe, institutie care a facut astfel un apel la utilizarea dialogului pentru solutionarea acestei situatii. Potrivit unui.

Putin a discutat despre situatia din Ucraina cu Consiliul de Securitate al Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a avut, astazi, o sedinta operativa cu conducerea Consiliului de Securitate al Rusiei, pentru a discuta in special situatia din tara vecina, Ucraina, unde manifestatiile violente din strada au dus la moartea mai multor persoane, potrivit presei internationale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )