Libnet.ro
UNICEF

10:00

MAE isi exprima preocuparea fata de escaladarea violentelor din Ucraina

B1 B1,
MAE isi exprima preocuparea fata de escaladarea violentelor din Ucraina

Escaladarea violentelor in Ucraina a atras atentia MinisteruluiAfacerilor Externe, institutie care a facut astfel un apel la utilizarea dialogului pentru solutionarea acestei situatii. Potrivit unui. continuă pe B1

MAE isi exprima preocuparea fata de escaladarea violentelor in Ucraina.

Ministerul Afacerilor Externe MAE) isi exprima preocuparea fata de escaladarea violentelor in Ucraina si face apel la dialog, ca unica modalitate de solutionare a situatiei, conform unui comunicat de presa. In lumina evolutiilor recente din Ucraina, si in special din capitala tarii vecine, Ministerul Afacerilor Externe isi exprima preocuparea profunda fata de escaladarea violentei. In acest sens, Ministerul roman al Afacerilor Externe face apel la utilizarea dialogului, ca unica modalitate .

MAE isi exprima preocuparea fata de escaladarea violentei in Ucraina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) isi exprima preocuparea fata de escaladarea violentelor in Ucraina si face apel la dialog, ca unica modalitate de solutionare a situatiei, se arata intr-un comunicat de presa.

Nu ne mai taiati respiratia. Mai multi bucuresteni fac un flashmob pentru a-si exprima nemultumirile fata de mutilarea parcului Herastrau

Mai multi bucuresteni vor protesta spontan la intrarea in parcul Herastrau, de langa Arcul de Triumf, intr-un flashmob de jumatate de ora ce va incepe la ora 16. Oamenii isi exprima nemultumirea fata de modul agresiv in care au fost toaletati zeci de copaci pe marginile principalei alei din parc.

UPDATE Nu ne mai taiati respiratia. Mai multi bucuresteni fac un flashmob pentru a-si exprima nemultumirile fata de mutilarea parcului Herastrau

Mai multi bucuresteni protesteaza spontan la intrarea in parcul Herastrau, de langa Arcul de Triumf, intr-un flashmob ce a inceput la ora 16. Oamenii isi exprima nemultumirea fata de modul agresiv in care au fost toaletati zeci de copaci pe marginile principalei alei din parc.

Violente la Cernauti: Politia a intervenit cu gaze lacrimogene.

Manifestantii opozitiei ucrainene au atacat vineri administratia regionala de la Cernauti, in vestul tarii, in apropiere de granita cu Romania, iar politia a intervenit cu gaze lacrimogene, conform AFP, citat Mediafax. Potrivit AFP, ciocnirile continuau la Cernauti in cursul zilei. De asemenea, presedintele Consiliului Regional din Cernauti a fost ranit cand a iesit in fata protestatarilor. Citeste si: MAE isi exprima preocuparea fata de escaladarea violentelor in Ucraina Manifestantii .

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )