Libnet.ro
UNICEF

19:46

O intreaga echipa de Liga Campionilor are coronavirus

Online Sport Online Sport,
O intreaga echipa de Liga Campionilor are coronavirus

Nu mai putin de 11 jucatori din lotul formatiei olandeze Ajax Amsterdam sunt infestati cu noul virus gripal. continuă pe Online Sport

Ilie Nastase, criza de nervi dupa ce a aflat ca Simona Halep are coronavirus. Pe cine da vina

Ilie Nastase a lansat un atac dur la adresa autoritatilor, dupa ce a aflat ca Simona Halep are coronavirus. Fostul lider mondial nu intelege de ce se insista pentru organizarea alegerilor parlamentare la inceputul lunii decembrie. Asta in ciuda faptului ca Romania este lovita foarte puternic in aceasta perioada de valul doi de coronavirus. Nastase .

Simona Halep are coronavirus! Primele declaratii ale romancei despre starea sa

Simona Halep are coronavirus! Anuntul a fost facut chiar de jucatoarea de pe locul 2 mondial. Aceasta a precizat ca are simptome usoare, iar starea ei de sanatate este buna. Programul competitional nu este pus in pericol. Halep incheiase deja sezonul 2020 si nu va avea probleme sa revina pentru Australian Open 2021. Simona a .

Bucuresti si Cluj raman in topul infectarilor zilnice Un singur judet a raportat mai putin de zece cazuri in ultimele 24 de ore Situatia judet cu judet

Municipiul Bucuresti - 555 si judetele Cluj - 344, Timis - 268, Sibiu - 257 si Bihor - 257 sunt zonele cu cele mai multe cazuri noi confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, duminica, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Salaj are cea mai mare rata de infectare cu coronavirus din tara. Ce judete completeaza topul

Numarul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns, vineri, la 235. 586, dupa testarea pozitiva a inca 6. 546 de persoane si reconfirmarea a inca 1. 059 de cazuri in urma retestarilor. Cluj si.

Francesco Totti are coronavirus

Ultima vedeta a sportului mondial cu coronavirus este fostul international italian Francesco Totti.

Wall Street are cea mai proasta saptamana si cea mai proasta luna din martie

Bursa din New York a incheiat sesiunea de vineri in rosu, inregistrand cele mai mari scaderi saptamanale si lunare din martie, piata fiind ingrijorata de reaparitia virusului si de alegerile prezidentiale tensionate si incerte ale SUA, potrivit AFP. De-a lungul saptamanii, Dow Jones a pierdut 6,5%, iar Nasdaq, dominat de actiunile pe tehnologie, si SP 500 au scazut cu 5,5% si 5,6%.

SUPLIMENT PRETUL SANATATII ADELA COJAN, PRESEDINTE CNAS: Niciun sistem de sanatate din lume nu beneficiaza de fonduri suficiente, insa Romania are cel mai mic buget din UE

44,7 miliarde lei - bugetul alocat CNAS * Intentionam sa punem la punct o metodologie mai buna de acordare a teleconsultatiilor si sa contruim o platforma dedicata acestui tip de servicii * Asigurarile voluntare de sanatate pot contribui la sustenabilitatea financiara a sistemului public Reporter: Ce provocari a adus criza sanitara pentru CNAS?.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )