Libnet.ro
UNICEF

21:30

intrevedere de gradul zero pentru presedintele Romaniei. Agenda lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
intrevedere de gradul zero pentru presedintele Romaniei. Agenda lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni sambata, la Munchen, cu omologul sau ucrainean, Petro Porosenko. Potrivit Administratiei Prezidentiale, intalnirea dintre cei doi sefi de stat va. continuă pe Antena3

MAE: Vor fi continuate demersurile pentru accederea Romaniei in programul Visa Waiver

Ministerul Afacerilor Externe a luat nota de publicarea de catre Departamentul de Stat al SUA a raportului referitor la rata de refuz a solicitarilor de viza de scurta sedere in SUA aferente anului fiscal 1 octombrie 2014 - 31 septembrie 2015 si anunta ca va continua alaturi de alte institutii romanesti demersurile pentru accederea Romaniei in programul Visa Waiver.

MAE actioneaza consecvent pentru includerea Romaniei in programul Visa Waiver

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca va continua, alaturi de alte institutii romanelsi, demersurile pentru accederea Romaniei in programul Visa Waiver.

Parlamentarii PSD si UNPR propun Programul National Crese pentru copiii Romaniei: o cresa la fiecare 10.000 de locuitori. Efortul bugetar: 175 milioane euro

Peste 90 de deputati si senatori de la PSD si UNPR propun infiintarea programului national Crese pentru copiii Romaniei, care sa prevada infiintarea unei crese la fiecare 10. 000 de locuitori. In total, impactul bugetar calculat pentru acest proiect este de 775,6 milioane lei sau 175 milioane euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )