Libnet.ro
UNICEF

00:07

Inundatii devastatoare in Grecia! O romanca si cei doi copii ai ei au fost salvati de echipele de urgenta (VIDEO)

B1 B1,
Inundatii devastatoare in Grecia! O romanca si cei doi copii ai ei au fost salvati de echipele de urgenta (VIDEO)

Inundatii devastatoare in Grecia! O romanca si cei doi copii ai ei au fost salvati in ultimele clipe, iar cel putin 3 oameni au murit din cauza viiturilor, potrivit BBC News online. Ploile. continuă pe B1

Inundatii devastatoare in Grecia! O romanca si cei doi copii ai ei au fost salvati de echipele de urgenta

Inundatii devastatoare in Grecia! O romanca si cei doi copii ai ei au fost salvati in ultimele clipe, iar cel putin 3 oameni au murit din cauza viiturilor, potrivit BBC News online. Ploile.

S-a prezentat la examen cu cei doi copii. Reactia profesorului a fost uimitoare. Ce i-a spus femeii. Nu am vazut asa ceva in viata mea!

Examenele sunt o sursa de stres pentru orice student. insa pentru o mama singura care vrea sa-si continue studiile, dar nu are cu cine sa isi lase copiii, un examen poate fi o adevarata provocare. in aceasta.

Dezvaluiri cutremuratoare: Cei doi profesori romani ce au fost arestati in Turcia pentru terorism vorbesc despre experienta de dupa gratii (VIDEO)

Marturii socante ale unor romani arestati ca teroristi in Turcia! Cei doi au fost au fost umiliti si supusi unei presiuni psihice incredibile, in timp ce se aflau dupa gratii. Vestea arestari.

O romanca si copiii sai, salvati din inundatiile din Grecia

O romanca si cei doi copii ai sai au fost salvati de serviciile de urgenta din inundatiile care au afectat Igoumenitsa, pe coasta de nord-vest a Greciei, relateaza News. ro. Potrivit presei elene, femeia.

Sase persoane ranite, printre care doi copii, intr-un accident in judetul Constanta in care au fost implicate doua masini

Sase persoane, printre care si doi copii, au fost ranite, duminica dupa amiaza, in judetul Constanta dupa ce doua masini s-au ciocnit, una dintre acestea neacordand prioritate.

Galati: Un sofer a accidentat mortal doi copii, apoi a fugit de la locul faptei. Politistii incearca sa dea de urma barbatului

Alerta in judetul Galati. Politistii incearca sa dea de urma unui sofer care a accidentat mortal doi copii, apoi a fugit de la locul faptei. Micutii au fost loviti in plin de masina care.

Galati: Un sofer a accidentat mortal doi copii, apoi a fugit de la locul faptei. Politistii incearca sa dea de urma barbatului (VIDEO)

Alerta in judetul Galati. Politistii incearca sa dea de urma unui sofer care a accidentat mortal doi copii, apoi a fugit de la locul faptei. Micutii au fost loviti in plin de masina care.

A omorat doi copii cu masina, apoi a fugit de la locul accidentului. Cine se afla la volanul masinii

Barbatul care a accidentat mortal marti seara doi copii in localitatea galateana Foltesti si a parasit locul faptei nu avea permis de conducere si fusese trimis in judecata, dupa ce in.

Culmea saraciei: o familie din Teleorman s-a imprumutat la banca pentru a-si trimite cei sase copii la scoala

O familie din Teleorman, care traieste la limita supravietuirii, a apelat la un credit bancar pentru a-si putea trimite la scoala cei sase copii. Cu 750 de lei imprumutati, parintii au reusit sa cumpere ghiozdane, rechizite si cateva haine pentru copii.

Cei doi turisti americani care au desfiintat Romania pe Youtube au fost si la bulgari. Ce verdict au dat

Cei doi turisti americani care au desfiintat tara noastra intr-un clip publicat pe Youtube au vizitat si tarile vecine. Harry si Audrey s-au confruntat cu destule peripetii si in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )