Libnet.ro
UNICEF

16:15

Investitie de 10 mil. de euro intr-un proiect rezidential de lux la Cluj - Napoca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitie de 10 mil. de euro intr-un proiect rezidential de lux la Cluj - Napoca

IC Transilvania Constructii a dezvoltat un proiect rezidential format din 91 de apartamente la Cluj - Napoca, in care a investit 10 milioane de euro. continuă pe Wall-Street Ro

Glasscorp, investitie de 65 mil. euro intr-o fabrica de geamuri la Buzau

Glasscorp, companie care face parte din grupul Sisecam din Turcia, a inaugurat la inceputul lunii noiembrie o fabrica de geamuri pentru autoturisme la Buzau, valoarea totala a proiectului fiind de 65 mil. euro, cofinantat printr-o schema de ajutor de.

Un grad de utilizare de 80% al medicamentelor generice ar aduce economii de 100 mil. euro

Cresterea utilizarii medicamentelor generice de la 65% la 80% ar aduce economii de 100 de milioane de euro pentru pacienti si sistemul public de sanatate, a declarat luni Laurentiu Mihai, directorul executiv al Asociatiei Producatorilor de Medicamente.

Intesa Sanpaolo, profit net de 3 mil. euro in Romania, la noua luni

Banca italiana Intesa Sanpaolo a obtinut in Romania, la noua luni, un profit net de 3 milioane de euro, revenind de la pierderi de 3 milioane de euro in perioada similara a anului trecut, conform datelor publicate marti de institutia financiara.

Eurobank, proprietarul Bancpost, are pierderi de 92,5 mil. euro in Romania

Eurobank, proprietarul Bancpost, a constituit in trimestrul al treilea provizioane pentru credite neperformante in Romania in valoare de 104 milioane de euro, iar pierderile la noua luni au atins 92,5 milioane de euro, reiese din datele publicate in.

Primaria Bucuresti emite obligatiuni in lei pentru a rambursa un imprumut de 500 mil euro din 2005

Primaria Bucuresti intentioneaza sa emita obligatiuni denominate in lei, care vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti, pentru a rambursa obligatiunile scadente la mijlocul anului viitor, in suma de 500 milioane euro, si a lansat licitatia pentru selectia intermediarilor.

Hidroelectrica, profit record de 250 mil. euro estimat pentru acest an

Compania de stat Hidroelectrica, aflata in insolventa, estimeaza un profit de 1,1 miliarde lei 248,4 milioane euro) in acest an, cel mai mare castig din istoria firmei.

Avertisment de la un oficial BCE: Economia din zona euro, intr-o situatie critica

Economia din zona euro se afla in prezent intr-o situatie critica, pe fondul ritmului slab de crestere si a inflatiei scazute, a declarat Yves Mersch, membru al Comitetului Executiv al Bancii Centrale Europene.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )