Libnet.ro
UNICEF

22:15

Investitie depeste 10 milioane de euro la Aiud pentru dezvoltarea transportului ecologic. Autobuze electrice, statii moderne si sistem bike sharing

Adevărul Adevărul,
Investitie depeste 10 milioane de euro la Aiud pentru dezvoltarea transportului ecologic. Autobuze electrice, statii moderne si sistem bike sharing

Un nou proiect REGIO a fost semnat la sediul ADR Centru din Alba Iulia, pentru reducerea emisiilor de carbon in zonele urbane, pe baza planurilor de mobilitate urbana durabila. Valoarea proiectului este de peste 10 milioane de euro si va fi implementat in municipiul Aiud. continuă pe Adevărul

Romania cheltuie LUNAR aproape 10 MILIOANE DE EURO cu AJUTOARELE SOCIALE

Romania cheltuie lunar aproape 10 milioane de euro cu ajutoarele sociale. Conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), in luna septembrie, statul roman a.

Blue Air a inregistrat un profit net de 3,4 milioane euro pentru anul financiar 2019

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri, a anuntat revenirea pe profit in cele 12 luni incheiate in 30 septembrie, inregistrand un profit de 3,4 milioane euro.

MINISTERUL DEZVOLTARII : Licitatie de aproape 36 milioane euro pentru cumpararea a 17 tramvaie

Ministerul Dezvoltarii Regionale a lansat o licitatie de 170 milioane lei 35,8 milioane euro), in vederea achizitionarii a 17 tramvaie pentru municipiul Craiova, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP.

CNAIR vrea sa cumpere servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro pentru Autostrada Soarelui

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 57,73 milioane lei 12,14 milioane euro), prin care vrea sa cumpere servicii de paza pentru segmente din autostrazile A2 Autostrada Soarelui) si A4 centura municipiului Constanta), potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP, anunta news. ro.

CNAIR: Servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 57,73 milioane lei 12,14 milioane euro), prin care vrea sa cumpere servicii de paza pentru segmente din autostrazile A2 Autostrada Soarelui) si A4 centura municipiului Constanta), potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Rusia: Alexei Navalnii, condamnat sa plateasca 1,2 milioane euro unei companii controlate de bucatarul lui Putin, Evgheni Prigojin

Un tribunal rus l-a condamnat luni pe principalul oponent al Kremlinului, Alexei Navalnii, si ONG-ul sau anti-coruptie la plata unor despagubiri de 88 de milioane de ruble circa 1,2 milioane euro) in favoarea unei societati controlate de un om de afaceri apropiat de Vladimir Putin, scrie AFP.

INVESTITIE HIDROELECTRICA Prima noastra hidrocentrala cu comanda de la distanta - 50 milioane euro

Hidroelectrica a inugurat, ieri, prima hidrocentrala cu comanda de la distanta din tara noastra, investitie de 50 de milioane de euro.

Soseaua Hunedoara Calan a intrat din nou in santier, dupa cinci luni de pauza. Investitie de 8 milioane de euro

Dupa aproape cinci luni de pauza, lucrarile de modernizare a soselei Hunedoara Calan au fost reluate. Investitia pe fonduri UE se ridica la 8 milioane de euro.

CONFERINTA FONDURILE EUROPENE SIMONA CURPAN, ADRBI: Avem o alocare de 300 milioane euro pentru eficienta energetica si mobilitate urbana

In actualul exercitiu financiar 2014-2020), spre deosebire de cel anterior 2007-2013), regiunea Bucuresti-Ilfov nu a avut o alocare pe toate axele programului Regio, intrucat, din punct de vedere statistic, este considerata ca fiind mai dezvoltata decat alte regiuni de la nivel national, a afirmat Simona Curpan, sef departament Promovare Regionala si Investitii, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov ADRBI).

Memorandum Romgaz-SOCAR pentru dezvoltarea de proiecte comune

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz si Compania Petroliera de Stat a Republicii Azerbaijan SOCAR au semnat un Memorandum de intelegere prin care ambele entitati vor coopera in proiecte upstream explorare si productie) de petrol si gaze. Scopul acestui Memorandum este stabilirea unei cooperari strategice pentru a dezvolta proiecte de interes comun in principal in Republica Azerbaijan si Romania, precum si la nivel international. Cooperarea cu un partener precum SOCAR reprezinta o oportunitate excelenta care va aduce multe beneficii comune ambelor companii. impartasirea know-how-ului si transferul de tehnologie si experienta intre cele doua tari cu o istorie asemanatoare in domeniul pretrolier si gazeifer va rezulta intr-un parteneriat de succes. Tehnologia si expertiza de ultima generatie pot genera descoperiri semnificative in bazinele de frontiera, in special cele din bazinele de frontiera offshore putin explorate, a spus Adrian Volintiru, CEO Romgaz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )