Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ioan Ciubica, propus de ministrul Culturii pentru functia de manager interimar al Bibliotecii Nationale a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ioan Ciubica, propus de ministrul Culturii pentru functia de manager interimar al Bibliotecii Nationale a Romaniei

Managerul interimar al Bibliotecii Nationale a Romaniei BNaR), Ioan Marius Eppel, a demisionat, iar ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Lucian Romascanu, a declarat, pentru News. ro, ca il va propune in aceasta functie pe unul dintre directorii institutiei, Ioan Ciubica. continuă pe Adevărul

Bodog: Am inceput discutia cu ministrul Cercetarii pentru a schimba legea si pentru a operationaliza Institutul Cantacuzino

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, joi, in cadrul sedintei de Guvern ca a inceput discutiile cu ministrul Cercetarii pentru modificarea legii astfel incat sa poata angaja un manager pentru Institutul Cantacuzino, pentru ca acum, potrivit legislatiei, managerul institutului trebuie sa fie cercetator. In iunie, Bodog a spus Institutul are nevoie de un director care sa fie bun cunoscator al legii si un bun administrator.

Ministrul Culturii a TABLOIDIZAT titlurile celor mai cunoscute carti! Kamikaze: Mai IDIOT ca asta chiar NU EXISTA! (Idiotul)

Despre CV-ul noului ministru al Culturii se poate discuta indelung. Lucian Romascanu s-a remarcat ca director al tabloidelor CanCan si Libertatea. in acest context, jurnalistii de la Kamikaze au.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )