Libnet.ro
UNICEF

11:01

Ioan Denes, control la Ocolul Silvic Targu Mures: Fondul forestier s-a redus cu 3,7 hectare

Adevărul Adevărul,
Ioan Denes, control la Ocolul Silvic Targu Mures: Fondul forestier s-a redus cu 3,7 hectare

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a facut, joi, o verificare in teren a modului in care s-a respectat legislatia silvica in ceea ce priveste intocmirea, receptionarea si avizarea amenajamentului silvic al municipiului Targu Mures. continuă pe Adevărul

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes: Maine ii raspundem lui Iohannis

MinistrulApelor si Padurilor, Ioan Denes, a facut o serie de declaratii la Antena 3, dupa ce a primit o solicitare din partea consilierului prezidential, seful Departamentului Securitatii Nationale, Ion.

Ministrul Ioan Denes, despre scandalul apei contaminate din Capitala: Apa bruta se incadreaza in prevederile stabilite prin lege (VIDEO)

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, referitor la scandalul apei contaminate din Capitala, ca apa bruta s-a incadrat in prevederile stabilite prin.

Pasi inainte pentru Autostrada Unirii: CNAIR a scos la licitatie studiul pentru Targu Mures-Targu Neamt. Exista riscul major sa se faca rabat de la calitate

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a scos marti la licitatie completarea studiului de fezabilitate SF) al Autostrazii A8 Targu Mures-Targu Neamt, pentru un tronson de 210,9 km. Exista riscul major sa se faca rabat de la calitate, avertizeaza Asociatia Pro Infrastructura.

Protest al asociatiilor care militeaza pentru Autostrada Iasi Targu Mures, vineri, in fata Guvernului. Primaria Capitalei nu a autorizat evenimentul

Protestul asociatiilor civice care militeaza pentru Autostrada Iasi Targu Mures, programat pentru vineri in fata Guvernului, nu a fost autorizat de Primaria Capitalei. Organizatorii anunta ca oamenii se vor aduna, totusi, in Piata Victoriei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )