Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Ioan Surleac, unul dintre cei sapte violatori din Vaslui, a ajuns la psihiatru pentru ca nu se poate obisnui cu detentia si ameninta ca se va sinucide

B1 B1,
Ioan Surleac, unul dintre cei sapte violatori din Vaslui, a ajuns la psihiatru pentru ca nu se poate obisnui cu detentia si ameninta ca se va sinucide

Ioan Surleac, unul dintre cei sapte tineri care au violat-o pe fata din Vaslui a ajuns la psihiatrie. Potrivit cancan. ro, tanarul, condamnat la cinci ani si opt luni de inchisoare, nu se poate obisnui cu detentia. continuă pe B1

Ce pretentii au in inchisoare cei sapte violatori din Vaslui

Cei sapte barbati care au revoltat o intreaga tara dupa ce au violat o eleva din Vaslui au pretentii incredibile in arest, scrie cancan. ro. Cazul elevei de 18 ani din Vaslui care a fost victima unui viol in grup a.

Unul dintre cei mai bogati romani a murit

Unul dintre cei mai iubiti si respectati membri ai comunitatii de afaceri din Cluj-Napoca, unul dintre oamenii care au marcat puternic dezvoltarea industriei textile din Transilvania, Vasile Leordean, a decedat la.

Invitat special la Animest 2015: K333;ji Yamamura, unul dintre cei mai cunoscuti animatori independenti

Unul dintre cei mai cunoscuti animatori independenti, K333;ji Yamamura, va participa la editia aniversara Animest 2015, ce sarbatoreste zece ani de existenta a festivalului.

Decizie extrema in Turul Spaniei. Unul dintre favoriti dat afara din cursa

Turul Spaniei, ultima intrecere de trei saptamani a sezonului in ciclismul mondial, a ramas dupa doar doua etape fara unul dintre favoritii la victoria generala.

Procurorii din Vaslui, de la moleseala la radicalism: cer condamnari drastice pentru cei sapte violatori pe care i-au eliberat

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui au atacat sentinta Judecatoriei Vaslui prin care s-a dispus condamnarea celor sapte tineri care au violat o eleva de 18 ani pana la lesin in noiembrie 2014.

Imagini spectaculoase in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a erupt

Imagini spectaculoase surprinse in Ecuador, unde cel mai inalt vulcan din aceasta tara a inceput sa erupa. O coloana imensa de fum, de aproape doi kilometri inaltime, s-a ridicat deasupra craterului,.

Scene greu de descris in Penitenciarul Vaslui. Unul dintre violatori, la un pas de sinucidere. L-au trimis la psihiatru si este pazit non-stop

Unul dintre violatorii din Vaslui a ajuns, vineri, pe mana psihiatrilor, potrivit unor informatii obtinute de www. cancan. ro. Este vorba despre Ioan Surleac, in varsta de 18 ani, care si-a recunoscut fapta si.

Unul dintre violatorii din Vaslui ar suferi de depresie. Nu se poate obisnui cu detentia si a amenintat ca se sinucide

Unul dintre violatorii din Vaslui ar fi ajuns la psihiatrie. Ioan Surleac nu se poate obisnui cu detentia, plange fara oprire si nu poate dormi de frica, scrie cancan. ro. Baiatul a fost condamnat la cinci ani si.

Productia auto nationala a crescut cu 2,3% in primele sapte luni din 2015. Mai multe masini made in Romania au ramas in tara

Productia auto nationala a crescut cu 2,3% in primele sapte luni din acest an, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA) din Romania. Totodata, datele releva faptul ca mai multe dintre masinile fabricate in Romania au ramas in tara, fiind deci mai bine primite de cumparatorii romani.

Cum a ales medicul Radu Zamfir sa il rasplateasca pe unul dintre motii care i-au salvat viata in Apuseni

Medicul Radu Zamfir, unul dintre ranitii in accidentul aviatic produs in Apuseni in ianuarie 2014, va fi nas la nunta fiicei unuia din motii salvatori, Gheorghe Trif.

ştiri de la B1

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )