Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a ales medicul Radu Zamfir sa il rasplateasca pe unul dintre motii care i-au salvat viata in Apuseni

România Liberă România Liberă,
Cum a ales medicul Radu Zamfir sa il rasplateasca pe unul dintre motii care i-au salvat viata in Apuseni

Medicul Radu Zamfir, unul dintre ranitii in accidentul aviatic produs in Apuseni in ianuarie 2014, va fi nas la nunta fiicei unuia din motii salvatori, Gheorghe Trif. continuă pe România Liberă

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, nas la nunta fiicei unui mot salvator

Medicul Radu Zamfir, unul dintre ranitii in accidentul aviatic produs in Apuseni in ianuarie 2014, va fi nas la nunta fiicei unuia din motii salvatori, Gheorghe Trif, care spune ca l-a invitat pe doctor pentru ca are amintiri cu acesta, dupa ce l-a coborat de pe munte, pana la ambulanta.

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, nas de cununie al fiicei unuia dintre salvatorii sai

Medicul Radu Zamfir va reveni in judetul Alba pe 12 septembrie 2015, impreuna cu sotia sa, pentru a fi nas de cununie fiicei unuia dintre salvatorii sai. Este vorba despre Nicolata, fiica lui Gheorghe Trif.

Unul dintre cei mai bogati romani a murit

Unul dintre cei mai iubiti si respectati membri ai comunitatii de afaceri din Cluj-Napoca, unul dintre oamenii care au marcat puternic dezvoltarea industriei textile din Transilvania, Vasile Leordean, a decedat la.

Scene greu de descris in Penitenciarul Vaslui. Unul dintre violatori, la un pas de sinucidere. L-au trimis la psihiatru si este pazit non-stop

Unul dintre violatorii din Vaslui a ajuns, vineri, pe mana psihiatrilor, potrivit unor informatii obtinute de www. cancan. ro. Este vorba despre Ioan Surleac, in varsta de 18 ani, care si-a recunoscut fapta si.

Ioan Surleac, unul dintre cei sapte violatori din Vaslui, a ajuns la psihiatru pentru ca nu se poate obisnui cu detentia si ameninta ca se va sinucide

Ioan Surleac, unul dintre cei sapte tineri care au violat-o pe fata din Vaslui a ajuns la psihiatrie. Potrivit cancan. ro, tanarul, condamnat la cinci ani si opt luni de inchisoare, nu se poate obisnui cu detentia.

Unul dintre violatorii din Vaslui ar suferi de depresie. Nu se poate obisnui cu detentia si a amenintat ca se sinucide

Unul dintre violatorii din Vaslui ar fi ajuns la psihiatrie. Ioan Surleac nu se poate obisnui cu detentia, plange fara oprire si nu poate dormi de frica, scrie cancan. ro. Baiatul a fost condamnat la cinci ani si.

Invitat special la Animest 2015: K333;ji Yamamura, unul dintre cei mai cunoscuti animatori independenti

Unul dintre cei mai cunoscuti animatori independenti, K333;ji Yamamura, va participa la editia aniversara Animest 2015, ce sarbatoreste zece ani de existenta a festivalului.

Decizie extrema in Turul Spaniei. Unul dintre favoriti dat afara din cursa

Turul Spaniei, ultima intrecere de trei saptamani a sezonului in ciclismul mondial, a ramas dupa doar doua etape fara unul dintre favoritii la victoria generala.

Statul Islamic a distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din Palmira

Membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic au distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, informeaza Reuters. Templul este prima dintre ruinele din perioada romana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )