Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ioana Basescu a facut publice toate documentele legate de cumpararea terenului agricol din Calarasi. Dobanda creditului pe 30 de ani este ROBOR la 3 luni plus 1,9%

Hotnews Hotnews,
 Ioana Basescu a facut publice toate documentele legate de cumpararea terenului agricol din Calarasi. Dobanda creditului pe 30 de ani este ROBOR la 3 luni plus 1,9%

Ioana Basescu a remis redactiei toate documentele legate de achizitia celor aproximativ 300 de hectare de teren agricol din Calarasi. Ioana Basescu a facut publice toate documentele la cateva ore dupa ce HotNews. ro a scris ca transparenta totala este singura optiune pentru a indeparta orice suspiciune legata de aceasta tranzactie realizata de fiica presedintelui Basescu la initiativa acestuia. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Ioana Basescu a facut publice toate documentele legate de cumpararea terenului agricol din ...

Fiica presedintelui, Ioana Basescu, a facut publice toate documentele legate de cumpararea terenului agricol din Calarasi, pentru a indeparta orice suspiciune legata de aceasta tranzactie. Ioana Basescu a transmis presei contractul de vanzare-cumparare al terenului, contractul de ipoteca imobiliara, contractul de credit. Actele tranzactiei pentru terenurile din Calarasi au fost facute publice in contextul in care liderii USL au ridicat in ultimele zile mai multe suspiciuni legate de faptul ca .

Ioana Basescu a facut public contractul prin care a imprumutat 4,6 milioane de lei

Fiica presedintelui Traian Basescu, Ioana Basescu, a facut public contractul semnat cu CEC Bank, prin care a imprumutat 4,6 milioane de lei pentru a cumpara 290 de hectare de teren in judetul Calarasi.

Contractul semnat de Ioana Basescu cu CEC, facut public (FOTO)

Ioana Basescu a decis sa faca publice documentele legate de achizitia celor aproximativ 300 de hectare de teren agricol din Calarasi, in urma scandalului iscat pe acest subiect de premietul Ponta. Documentele de.

Noua miza a razboiului Basescu-Ponta: terenul cumparat de Ioana Basescu

Presedintele Traian Basescu a declaratca nu exista nicio legatura intre ancheta DNA si achizitia terenului din Calarasi facuta de fiica sa cea mare, Ioana Basescu, el spunand ca plagiatorul Ponta ramane un mare mincinos.

Radu Tudor: Ioana Basescu a reusit sa faca un contract atat de bun cum si-ar dori toti romanii care au credite la banca

Ioana Basescu a dat publicitatii contractul de vanzare-cumparare, dar si contractul de credit pentru terenul agricol din Calarasi, iar jurnalistul Radu Tudor considera ca fiica presedintelui a beneficiat din.

Cat a castigat notarul Ioana Basescu dintr-un contract imobiliar de peste un milion de euro

Fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, a castigat vara asta aproape 5. 000 de euro dintr-un contract imobiliar de peste un milion de euro, scriu jurnalistii de la Ring. Mai exact, biroul notarial al Ioanei.

Traian Basescu: Ponta a mintit cand a afirmat ca procurorul Lucian Papici este implicat in cercetarea tranzactiei fiicei mele Ioana Basescu

Presedintele Traian Basescu spune, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Ponta a mintit cand a afirmat ca procurorul Lucian Papici este implicat in cercetarea tranzactiei fiicei mele Ioana Basescu. Traian Basescu scrie ca DNA desfasura o ancheta in judetul Calarasi dinainte cu un an ca fiica mea Ioana Basescu sa cumpere un teren in acelasi judet, demonstrind astfel ca presupusa implicare a procurorului Papici in tranzactia imobiliara este falsa. Presedintele sustine ca, prin declansarea controversei publice privind cumpararea terenului din Calarasi, Ponta impreuna cu trustul turnatorului dovedit Dan F. Voiculescu a incercat implicarea familiei mele intr-un nou fals scandal.

Adrian Ursu: Basescu a luat-o pe Ioana Basescu si a dat cu ea in Victor Ponta

Presedintele a luat-o pe Ioana Basescu si a dat cu ea in Victor Ponta, a afirmat jurnalistul Adrian Ursu despre discursul presedintelui Romaniei cu privire la ancheta referitoare la terenul achizitionat de fiica.

Traian Basescu: Ponta, daca vrei dispute, discuta-le cu mine, nu cu fiica mea! Nu a existat nicio legatura intre achizitia facuta de Ioana Basescu si procurorul Papici

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca nu exista nicio legatura intre ancheta DNA si achizitia terenului din Calarasi facuta de fiica sa cea mare, Ioana Basescu, el spunand ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )