Libnet.ro
UNICEF

14:00

Noua miza a razboiului Basescu-Ponta: terenul cumparat de Ioana Basescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noua miza a razboiului Basescu-Ponta: terenul cumparat de Ioana Basescu

Presedintele Traian Basescu a declaratca nu exista nicio legatura intre ancheta DNA si achizitia terenului din Calarasi facuta de fiica sa cea mare, Ioana Basescu, el spunand ca plagiatorul Ponta ramane un mare mincinos. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu: Ponta a mintit cand a afirmat ca procurorul Lucian Papici este implicat in cercetarea tranzactiei fiicei mele Ioana Basescu

Presedintele Traian Basescu spune, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Ponta a mintit cand a afirmat ca procurorul Lucian Papici este implicat in cercetarea tranzactiei fiicei mele Ioana Basescu. Traian Basescu scrie ca DNA desfasura o ancheta in judetul Calarasi dinainte cu un an ca fiica mea Ioana Basescu sa cumpere un teren in acelasi judet, demonstrind astfel ca presupusa implicare a procurorului Papici in tranzactia imobiliara este falsa. Presedintele sustine ca, prin declansarea controversei publice privind cumpararea terenului din Calarasi, Ponta impreuna cu trustul turnatorului dovedit Dan F. Voiculescu a incercat implicarea familiei mele intr-un nou fals scandal.

Traian Basescu: Ponta, daca vrei dispute, discuta-le cu mine, nu cu fiica mea! Nu a existat nicio legatura intre achizitia facuta de Ioana Basescu si procurorul Papici

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca nu exista nicio legatura intre ancheta DNA si achizitia terenului din Calarasi facuta de fiica sa cea mare, Ioana Basescu, el spunand ca.

Basescu: Ponta ramane un mare mincinos

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazii, ca nu exista nicio legatura intre ancheta DNA si achizitia terenului din Calarasi facuta de fiica sa, Ioana Basescu, el precizand ca plagiatorul Ponta ramane un mare mincinos.

Seful CEC Bank, victima colaterala in conflictul Basescu-Ponta

Guvernul USL grabeste debarcarea lui Radu Ghetea de la conducerea CEC Bank dupa ce banca i-a dat un credit fiicei presedintelui Basescu pentru cumpararea unui teren si dupa ce seful statului i-a dat un telefon de avertisment ministrului Finantelor pentru a-l pastra pe Ghetea.

VIDEO Seful CEC Bank, victima colaterala in conflictul Basescu-Ponta

Guvernul USL grabeste debarcarea lui Radu Ghetea de la conducerea CEC Bank dupa ce banca i-a dat un credit fiicei presedintelui Basescu pentru cumpararea unui teren si dupa ce seful statului i-a dat un telefon de avertisment ministrului Finantelor pentru a-l pastra pe Ghetea.

Basescu: Ponta si Antonescu impiedica intrarea Romaniei in Schengen. Nu vor putea minti la nesfarsit

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca actinuile Guvernului si ale Parlamentului impiedica intrarea Romaniei in Schengen. Seful statului a facut aceste declaratii in contextul in care Jose Barroso, presedintele Comisiei Europene, a declarat aseara, la un post francez, ca Romania si Bulgaria nu vor intra in Schengen anul viitor.

Basescu: Ponta si Antonescu impiedica intrarea Romaniei in Schengen. Nu pot minti la nesfarsit

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca actiunile Guvernului si ale Parlamentului impiedica intrarea Romaniei in Schengen. Seful statului a facut aceste declaratii in contextul in care Jose Barroso, presedintele Comisiei Europene, a declarat aseara, la un post francez, ca Romania si Bulgaria nu vor intra in Schengen anul viitor.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )