Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis, amenintat cu moartea de un detinut din Penitenciarul Aiud

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis, amenintat cu moartea de un detinut din Penitenciarul Aiud

Un detinut de la Penitenciarul Aiud l-a amenintat cu moartea, printr-o scrisoare, pe presedintele Klaus Iohannis, care a refuzat sa-l gratieze. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, amenintat cu moartea de un detinut de la Aiud

Un detinut de la Penitenciarul Aiud l-a amenintat cu moartea, printr-o scrisoare, pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Costin Munteanu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru omor si inchis la.

Klaus Iohannis, amenintat cu moartea. Cine i-a pus gand rau presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a fost amenintat cu moartea, printr-o scrisoare, motiv pentru care Administratia Prezidentiala a depus o plangere penala. Presedintele Klaus Iohannis a primit o scrisoarea in care era amenintat cu moartea. Autorul scrisorii este un detinut de la Penitenciarul Aiud, caruia i s-ar fi refuzat cererile de gratiere. Administratia Prezidentiala a decis sa [] .

Un criminal inchis la Penitenciarul Aiud l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a refuzat sa il gratieze

Un detinut de la Penitenciarul Aiud care l-a amenintat cu moartea pe presedintele Romaniei pentru ca nu i-a aprobat cererea de gratiere a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de ultraj. Parte vatamata in dosar este presedintele Klaus Werner Iohannis.

Klaus Iohannis a fost amenintat cu moartea de un detinut condamnat pentru uciderea iubitei

Un detinut de la Penitenciarul Aiud caruia presedintele Iohannis ii refuzase gratierea i-a trimis acestuia o scrisoare in care il ameninta cu moartea. intr-un comunicat de presa, se arata ca este.

Un criminal condamnat la 15 ani de inchisoare l-a amenintat cu moartea pe Iohannis pentru ca nu i-a aprobat cererea de gratiere

Un detinut de la Penitenciarul Aiud, condamnat la 15 ani de inchisoare, l-a amenintat cu moartea, printr-o scrisoare, pe Klaus Iohannis, scrie Alba24. ro. Amenintarea a fost formulata dupa ce seful statului a refuzat cererea de gratiere a lui Constantin Munteanu, condamnat pentru omor.

Klaus Iohannis, despre represiunea protestelor din 10 august: Eu cred ca o sa aflam vinovatii, reactia autoritatilor a fost disproportionata

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca reactia autoritatilor la protestele din 10 august a fost disproportionata si crede ca vinovatii vor fi descoperiti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )