Libnet.ro
UNICEF

09:15

Iohannis catre Chirtoaca: Romania este si va fi alaturi de Republica Moldova in parcursul sau European

Adevărul Adevărul,
Iohannis catre Chirtoaca: Romania este si va fi alaturi de Republica Moldova in parcursul sau European

Primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, s-a intalnit azi cu presedintele ales al Romaniei Klaus Iohannis, in cadrul intrevederii fiind abordate mai multe subiecte referitoare la situatia din Republica Moldova din ultimii cinci ani de guvernare pro-europeana, relatia Republica Moldova si Romania si perspectivele acesteia in anii urmatori, informeaza un comunicat de presa. continuă pe Adevărul

Surse: Iohannis va avea o vizita in Republica Moldova si in SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis va face o vizita la Chisinau la finalul acestei saptamani, potrivit unor surse oficiale. De asemenea, Iohannis va efectua o alta vizita in Statele Unite ale Americii,.

Iohannis va avea o vizita in Republica Moldova si in SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis va face o vizita la Chisinau la finalul acestei saptamani, a confirmat, marti, stafful presedintelui. Detalii AICI)De asemenea, Iohannis va efectua o alta vizita in.

Cutremurul din Romania a fost resimtit in Republica Moldova si Bulgaria

Cutremurul cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter, produs sambata seara in Romania, in zona seismica Vrancea, a fost resimtit in Republica Moldova si nordul Bulgariei, dar nu a provocat victime sau.

Presa din Republica Moldova: Klaus Iohannis va face vineri o vizita la Chisinau

Presedintele ales Klaus Iohannis, va face o vizita la Chisinau, a anuntat presa din Republica Moldova, care sustine ca informatia a fost confirmata de staff-ul din Romania al luiIohannis. Potrivit.

Klaus Iohannis: Republica Moldova trebuie sa reprezinte proiectul strategic al Romaniei/ Ar fi o mandrie pentru mine ca aderarea Moldovei la UE sa se intample in timpul mandatului meu

Presedintele ales Klaus Iohannis afirma ca Republica Moldova trebuie sa reprezinte proiectul strategic al Romaniei, iar alegerile din 30 noiembrie din Moldova reprezinta un pas important pentru parcursul european pentru Republica Moldova.

Surse: Iohannis va efectua doua vizite oficiale, in Republica Moldova si SUA, inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va efectua doua vizite oficiale - in Republica Moldova si Statele Unite -, inainte de depunerea juramantului in plenul Parlamentului si exercitarea efectiva a mandatului, relateaza Mediafax, citand surse oficiale.

Surse: Iohannis va avea o vizita in Republica Moldova si in SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis va face o vizita la Chisinau la finalul acestei saptamani si o alta vizita in Statele Unite ale Americii, inainte de depunerea juramantului in plenul Parlamentului si exercitarea efectiva a mandatului, au declarat, marti, pentru Mediafax surse oficiale.

Elevii si studentii din Republica Moldova beneficiaza de gratuitate pe calea ferata pe 30 noiembrie pentru a merge sa voteze

Studentii si elevii din Republica Moldova, aflati in Romania, vor calatori gratuit pentru a vota duminica. Costurile acestor calatorii vor fi asigurate de Guvern. in acest weekend in Republica Moldova vor.

HG: Elevii si studentii din Republica Moldova pot calatori gratuit duminica, ca sa mearga la vot

Elevii si studentii din Republica Moldova care invata in Romania vor putea calatori gratuit, duminica, pe teritoriul tarii, ca sa voteze la alegerile parlamentare din Moldova, relateaza Mediafax. Facilitatea de transport va fi acordata prin hotarare de guvern.

Campanie exploziva in Republica Moldova: Scenariul Maidanului sangeros, dejucat la Chisinau. inregistrari compromitatoare, acuzatii de spionaj, partide scoase din cursa

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova este una plina de evenimente incendiare. Procurorii anti-coruptie din Republica Moldova au dejucat mai multe atentate ale unei organizatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )