Libnet.ro
UNICEF

05:00

Presa din Republica Moldova: Klaus Iohannis va face vineri o vizita la Chisinau

B1 B1,
Presa din Republica Moldova: Klaus Iohannis va face vineri o vizita la Chisinau

Presedintele ales Klaus Iohannis, va face o vizita la Chisinau, a anuntat presa din Republica Moldova, care sustine ca informatia a fost confirmata de staff-ul din Romania al luiIohannis. Potrivit. continuă pe B1

Acordul de asociere cu UE a avantajat agricultura din Republica Moldova

Republica Moldova s-a angajat intr-un proces complex de reformare si restructurare economica odata cu semnarea Acordului de Asociere, care echivaleza cu o realizare istorica pentru sectorul agricol al Republicii Moldova.

Rusia si-a mobilizat fostii agenti KGB din Republica Moldova inaintea alegerilor de duminica

Rusia isi mobilizeaza fostii ofiteri KGB si ai structurilor de forta din Republicii Moldova pentru a impiedica Chisinaul sa se apropie de Uniunea Europeana.

Ceremonial religios in memoria militarilor morti in accidentul aviatic din judetul Sibiu. Klaus Iohannis participa la eveniment

Un ceremonial religios este organizat duminica la Sibiu pentru militarii care si-au pierdut viata in accidentul aviatic de langa localitatea Stearis. Presedintele ales Klaus Iohannis, ministrul Apararii,.

Ceremonial religios in memoria militarilor morti in accidentul aviatic din judetul Sibiu. Klaus Iohannis a participat la eveniment (VIDEO)

Un ceremonial religios este organizat duminica la Sibiu pentru militarii care si-au pierdut viata in accidentul aviatic de langa localitatea Stearis. Presedintele ales Klaus Iohannis, ministrul Apararii,.

Igor Dodon, acuzat ca pregateste tulburari dupa alegerile din Republica Moldova

Fostul presedinte al socialistilor, Valentin Crilov, l-a acuzat pe Igor Dodon ca ar fi elemental principal in cadrul unui scenariu de destabilizare a Republicii Moldova dupa alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Dodon s-a laudat degeaba: Moscova continua sa expulzeze muncitorii din Republica Moldova

In contextul mai multor zvonuri aparute conform carora ar fi amnistiati cetatenii moldoveni din Rusia care au depasit termenul de aflare pe teritoriul acestei tari, Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene MAEIE) informeaza ca autoritatile Federatiei Ruse nu au oferit informatii oficiale ce ar confirma stabilirea acestor noi reguli.

Republica Moldova: Partidul Comunistilor conduce in sondaje, cu o saptamana inaintea alegerilor parlamentare

Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM) se mentine pe primul loc cu o saptamana inaintea alegerilor legislative din 30 noiembrie, potrivit unui sondaj IMAS publicat sambata, care arata totodata ca, in ceea ce priveste politica externa, cetatenii moldoveni sunt indecisi intre Rusia si UE, anunta Mediafax.

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia

Klaus Iohannis, presedintele ales a romanilor, va fi prezent de 1 Decembrie la sarbatoarea Zilei Nationale a Romaniei, la Alba Iulia. Potrivit unor surse din conducerea PNL, Klaus Iohannis va participa la Te Deum si la parada militara.

Iohannis face vizite in Republica Moldova si SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va merge in vizia inChisinau la sfarsitul acestei saptamani si va mai face o vizita inStatele Unite, inainte de depunerea juramantului in plenul.

Iohannis va avea o vizita in Republica Moldova si in SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis va face o vizita la Chisinau la finalul acestei saptamani, a confirmat, marti, stafful presedintelui. Detalii AICI)De asemenea, Iohannis va efectua o alta vizita in.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )