Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi bine protejati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi bine protejati

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles. continuă pe Wall-Street Ro

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

Iohannis: Daca noul acord pentru Brexit ramane neschimbat, romanii din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati

Romanii din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin noul acord Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

Roman, condamnat la 18 ani de inchisoare in Marea Britanie. Fapta socanta pentru care isi va petrece toata tineretea in spatele gratiilor

Un roman de 27 de ani a fost condamnat de autoritatile judiciare din Marea Britanie, fiind gasit vinovat de savarsirea a doua fapte de viol impotriva unei fete de 13 ani. Barbatul, originar din.

Nicola Sturgeon vrea sa organizeze in 2020 referendum pentru independenta Scotiei fata de Marea Britanie

Scotia va trebui sa organizeze in anul 2020 un referendum privind apartenenta la Marea Britanie, a anuntat marti seara premierul scotian, Nicola Sturgeon, in contextul crizei Brexit.

IOHANNIS, DESPRE ACORDUL PENTRU BREXIT: Sunt foarte bucuros ca s-au facut progrese semnificative

Presedintele Klaus Iohannis, care participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a declarat, joi, ca este bucuros ca s-au facut progrese in negocierea Acordului pentru Brexit, aratandu-se optimist ca se va vota documentul in Consiliu. Sa vedem daca si la Londra se va gasi o aprobare, a spus Iohannis, apreciind ca un Brexit cu acord ar garanta romanilor din Marea Britanie toate drepturile.

VIDEO INTERVIU: Peter Dale, profesor in cadrul NFTS Londra: in Marea Britanie s-a vorbit despre al Doilea Razboi Mondial chiar si la 50 de ani dupa razboi. Asa ca e normal ca inca sa se vorbeasca si aici despre comunism.

Peter Dale conduce Departamentul Documentar al Scolii Nationale de Film si Televiziune NFTS) din Londra si directia de documentare a Channel 4. intr-un interviu acordat HotNews. ro, el vorbeste despre ce face un film documentar sa fie bun, despre viziunea regizorului si despre experienta sa la Astra Film Festival.

Conferinta despre impactul Brexitului, organizata vineri de BNR si Ambasada Irlandei in Romania Liderii UE si Marea Britanie au convenit asupra unui acord de tranzitie

Banca Nationala a Romaniei si Ambasada Irlandei in Romania organizeaza vineri conferinta cu tema Impactul Brexit asupra economiilor din Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord si.

Iohannis, despre criza din sanatate: PSD ne-a oferit doar fantasmagorii, nu avem nici spitale regionale, nici examen de rezidentiat reformat

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat, miercuri, la Suceava, esecul PSD din domeniul sanatatii, afirmand ca social-democratii au oferit doar fantasmagorii, Romania neavand nici acum spitale regionale, in timp ce sistemul de rezidentiat nu a fost reformat.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )