Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a decorat opt congresmeni americani: Romania e cel mai bun partener pe care SUA il pot avea

Hotnews Hotnews,
 Iohannis a decorat opt congresmeni americani: Romania e cel mai bun partener pe care SUA il pot avea

Presedintele Klaus Iohannis a decorat joi la Washington opt congresmeni americani pentru contributia la intarirea parteneriatului strategic dintre cele doua tari. Romania e cel mai bun partener pe care SUA il pot avea. Taria legaturii intre noi consta in prietenia de nezdruncinat, atasamentul fata de aceleasi valori si promisiunea de a ne sustine reciproc intotdeauna, a spus Iohannis. Iohannis a discutat cu congresmenii despre posibilitatea ridicarii vizelor pentru romani, precum si despre atitudinea agresiva a Rusiei. Articol actualizat) . continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a decorat opt congresmani americani cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Comandor

Presedintele Klaus Iohannis a conferit, joi, in cea de a patra zi a vizitei sale in SUA, titlul de Comandor al Ordinului Steaua Romaniei pentru opt membri ai Congresului american, in semn de apreciere pentru contributia lor la dezvoltarea relatiilor romano-americane.

VIDEO. Donald Trump, la intalnirea cu Iohannis: Romania este al patrulea cel mai important aliat NATO cu trupe in Afganistan. Laud Romania ca a crescut la 2 la suta cheltuielile pentru Aparare

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri seara, la Casa Alba, in timpul unei conferinte comune cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca Romania este un membru important al coalitiei antijihadiste si este al patrulea cel mai semnificativ aliat cu trupe in Afganistan. Trump a laudat Romania ca a crescut bugetul pentru Aparare la 2 la suta din PIB.

Atentie, soferi! Care este cel mai periculos drum din Romania

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata. De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, potrivit libertatea. ro. Sunt serpentine periculoase.

Ambasadorul George Maior, pentru presa americana: Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a precizat, intr-un interviu acordat The Chiper Brief, ca statul roman este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru Alianta Nord-Atlantica NATO).

George Maior: Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO

Fostul director al SRI, actual ambasador al Romaniei la Washington, a declarat, intr-un interviu pentru presa americana ca tara noastra este al doilea cel mai mare furnizor de informati pentru.

George Maior, interviu in presa americana:Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO

Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO, a declarat ambasadorul la Washington, George Maior, intr-un interviu acordat pentru TheCipherBrief.

Cel mai cunoscut traficant de arme a murit. Legatura cu Romania

Probabil cel mai bogat si celebru traficant de arme din toate timpurile, sauditul Adnan Kashoggi a murit la Londra. Avea 81 de ani. Exista informatii solide potrivit carora in anii 80, deceniul de aur pentru.

Vasilescu, BNR: Educatia economica trebuie sa inceapa cu presedintele Romaniei si cu primul ministru, cel mai important manager al tarii/ Sefii nostri de banci nu stiu un lucru elementar: ei trebuie sa aiba mintea rece si inima calda!

Educatia economica trebuie sa inceapa cu presedintele Romaniei. Trebuie sa inceapa cu primul ministru, care este cel mai important manager al tarii. Daca facem o analiza la nivelul managementului intern, al managerilor de la noi, o sa vedem ca lucrurile sunt dramatice. Nu stiu lucruri elementare. Numai asa se explica faptul ca avem 700. 000 de firme in Romania. Din cele 700. 000, circa 100. 000-Dumnezeu cu mila, ca nu dau niciun bilant. Raman asadar 600. Dintre aceste 600. 000 de firme ramase, 40% au datorii mai mari decat intreaga lor avere. Si nu sunt imprumutati la banci, ci la patronii firmei. E un paradox sa vina patronul la masa credala ca sa isi ia inapoi ceea ce a imprumutat firmei. Iar ceea ce a imprumutat, a imprumutat de fapt din jongleriile lui, din cifra de afaceri si cheltuieli, a spus joi Adrian Vasilescu, consilier de strategie in cadrul BNR, la o conferinta pe tema educatiei financiare. Vezi in text declaratiile integrale ale consilierului de strategie din BNR pe tema educatiei financiare si de ce e greu ca un functionar bancar cu 1500 de lei sa il educe financiar pe cel care vrea sa ia un imprumut de 100. 000 de euro.

Suzuki SX4 este SUV-ul Cel mai 4x4

Auto. ro a participat la cunoscuta competitie Cel mai 4x4 din Romania care a ajuns la cea de-a XVII-a editie. Pe parcursul a doua zile intense, prima dedicata testelor on road si ce-a de-a doua testelor off road, probe defalcate pentru categoriile SUV si OFF road-ere, masinile concurente au avut de infruntat atat rutele alese cat si driverii grupati intr-un juriu exigent.

Bogdan Chirieac: Cel mai important e ca Trump nu a avut de facut niciun repros Romaniei. E incredibil pentru un presedinte american

Analistul Bogdan Chirieac s-a aratat placut impresionat de faptul ca presedintele american Donald Trump a avut numai cuvinte de lauda la adresa Romaniei. Cred ca cel mai important e ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )