Libnet.ro
UNICEF

08:45

Atentie, soferi! Care este cel mai periculos drum din Romania

Antena3 Antena3,
Atentie, soferi! Care este cel mai periculos drum din Romania

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata. De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, potrivit libertatea. ro. Sunt serpentine periculoase. continuă pe Antena3

Vasilescu, BNR: Educatia economica trebuie sa inceapa cu presedintele Romaniei si cu primul ministru, cel mai important manager al tarii/ Sefii nostri de banci nu stiu un lucru elementar: ei trebuie sa aiba mintea rece si inima calda!

Educatia economica trebuie sa inceapa cu presedintele Romaniei. Trebuie sa inceapa cu primul ministru, care este cel mai important manager al tarii. Daca facem o analiza la nivelul managementului intern, al managerilor de la noi, o sa vedem ca lucrurile sunt dramatice. Nu stiu lucruri elementare. Numai asa se explica faptul ca avem 700. 000 de firme in Romania. Din cele 700. 000, circa 100. 000-Dumnezeu cu mila, ca nu dau niciun bilant. Raman asadar 600. Dintre aceste 600. 000 de firme ramase, 40% au datorii mai mari decat intreaga lor avere. Si nu sunt imprumutati la banci, ci la patronii firmei. E un paradox sa vina patronul la masa credala ca sa isi ia inapoi ceea ce a imprumutat firmei. Iar ceea ce a imprumutat, a imprumutat de fapt din jongleriile lui, din cifra de afaceri si cheltuieli, a spus joi Adrian Vasilescu, consilier de strategie in cadrul BNR, la o conferinta pe tema educatiei financiare. Vezi in text declaratiile integrale ale consilierului de strategie din BNR pe tema educatiei financiare si de ce e greu ca un functionar bancar cu 1500 de lei sa il educe financiar pe cel care vrea sa ia un imprumut de 100. 000 de euro.

Medicul Bilic: Acesta este cel mai destept desert. Contine substante miraculoase, mai ceva ca un medicament

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a dezvaluit care este cel mai sanatos desert, precizand ca sanatos nu inseamna si dietetic. Ciocolata e sanatoasa, dar nu e dietetica. in .

Medicul Bilic: Acesta este cel mai destept desert. Are substante miraculoase, mai ceva ca un medicament

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a dezvaluit care este cel mai sanatos desert, precizand ca sanatos nu inseamna si dietetic. Ciocolata e sanatoasa, dar nu e dietetica. in .

iOS 11 este cel mai nou sistem de operare Apple pentru mobile

Tim Cook a anuntat iOS 11 in cadrul WWDC 2017. La 10 ani dupa ce Steve Jobs a anuntat primul iPhone, acesta s-ar putea sa fie cel mai important update. Cum s-a intamplat la fiecare World Wide Developers Conference din ultimii ani, oficialii companiei americane au detaliat intr-o prezentare noile versiuni alesistemelor de operare din [].

Rasul este cel mai bun medicament. 6 motive argumentate stiintific

Cu totii stim ca rasul este una dintre cele mai bune metode prin care putem face fata stresului, iar cercetarile stiintifice sprijina aceasta intuitie. Unele studii merg si mai departe, comparand efectul rasulul cu cel al unui drog cu reactii puternice sau al unui virus contagios care aduce o multime de beneficii pentru minte si corp.

Ai plante de gradina? Acesta este cel mai eficient pesticid natural!

Daca ai gradina si te confrunti cu problema daunatorilor, esti deja familiarizata cu solutiile de indepartare a acestora. Trebuie sa stii insa ca ai la indemana o solutie naturala. Sapunul a fost folosit timp de.

Care este cea mai sigura investitie in acest moment

Aurul are o perspectiva optimista de crestere peste pragul de 1230 dolari/uncie, doar o scadere sub 1. 190 dolari/uncie ar putea forta o schimbare catre o perspectiva negativa, comenteaza Ole Hansen, Head of.

Dragnea, intrebat daca scaunul lui Grindeanu este amenintat: Vom avea o discutie serioasa dupa saptamana asta. Programul de guvernare e cel mai important

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca si-ar dori sa nu plece nimeni din Guvern, dar ca evaluarea ministrilor va continua. intrebat daca scaunul premierului Grindeanu este amenintat, Liviu Dragnea a declarat doar ca dupa saptamana aceasta vom avea o discutie serioasa, pentru ca programul de guvernare a fost votat si este cel mai important, .

Mentorul lui Dica: De la el am invatat cel mai mult

Nicolae Dica a pornit la drum cu Steaua ca antrenor principal al formatiei unde a cunoscut consacrarea in timpul carierei de jucator. Noul tehnician al ros-albastrilor si-a amintit de la ce antrenor a invatat cel mai mult cat timp a activat la echipa lui Gigi Becali.

VIDEO. Donald Trump, la intalnirea cu Iohannis: Romania este al patrulea cel mai important aliat NATO cu trupe in Afganistan. Laud Romania ca a crescut la 2 la suta cheltuielile pentru Aparare

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri seara, la Casa Alba, in timpul unei conferinte comune cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca Romania este un membru important al coalitiei antijihadiste si este al patrulea cel mai semnificativ aliat cu trupe in Afganistan. Trump a laudat Romania ca a crescut bugetul pentru Aparare la 2 la suta din PIB.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )