Libnet.ro
UNICEF

23:01

Iohannis, despre inchiderea pietelor: O masura justa. PSD, din motive politicianiste, a hotarat inversul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis, despre inchiderea pietelor: O masura justa. PSD, din motive politicianiste, a hotarat inversul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca inchiderea pietelor din hale sau spatii acoperite reprezinta o masura justa luata de Guvern si a acuzat PSD ca a propus deschiderea acestora din motive politicianiste. continuă pe Wall-Street Ro

Nicusor Dan, despre inchiderea pietelor: intr-o buna masura e o decizie justificata

Inchiderea pietelor este o decizie intr-o buna masura justificata, spune primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, invitat la Aleph News. E greu sa gestionezi, sa ajungi sa impui niste masuri punctuale, cu circuite si sa le si urmaresti, spune Dan.

Ludovic Orban, despre inchiderea pietelor: in aceste piete gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de detalii cu privire la inchiderea pietelor inchise, una dintre masurile care intra in vigoare in Romania, incepand de astazi. Sunt decizii care cu.

Marcel Ciolacu, despre inchiderea pietelor: Cand guvernezi, cel mai simplu e sa inchizi, sa nu-ti mai asumi nicio reponsabilitate Eu as fi cerut inca 20 de piete in aer liber, sa se raspandeasca cumparatorii

Marcel Ciolacu a discutat luni seara, in cadrul emsisiunii Dosar de Politician de pe B1 TV, noua masura adoptata de GUvern, deinchidere a pietelor, pentru a evita raspandirea noului coronavirus, in.

Sindalimenta, despre inchiderea pietelor: Guvernul da o lovitura fatala producatorilor agricoli

Noua decizia a Guvernului de a inchide pietele care functioneaza in spatii inchise da o lovitura fatala producatorilor agricoli pentru care piata reprezinta singura oportunitate pentru valorificarea productiei, sustin Sindicatele din Industria Alimentara Sindalimenta).

FOTO inchiderea pietelor naste revolta la Zalau. Ne scot afara ca pe caini

Comerciatii si producatorii sunt nemultumiti de decizia privind suspendarea activitatii pietelor agroalimentare in spatii inchise.

Protest in Targoviste: Comerciantii nemultumiti de inchiderea pietelor au iesit in strada. Decizia Prefecturii

Decizia autoritatilor de a sista activitatea pietelor care functioneaza in spatii inchise a cauzat revolte in randul comerciantilor din judetul Dambovita. Un protest s-a desfasurat marti in.

Anisie, despre inchiderea scolilor: Rata de infectare in scoli este sub 1% Trebuie sa ne gandim la siguranta copiilor, dar si a parintilor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat sambata dimineata ca rata de infectare pentru elevi si profesori este sub 1%, dar masura inchiderii scolii a fost luata de Guvern pentru ca, potrivit studiilor, copiii sunt buni transmitatori ai virusului si trebuie sa fim solidari cu medicii.

KORODI ATTILA, DESPRE INTERZICEREA PIETELOR IN SPATII INCHISE: Orasele montane vor avea o problema majora

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, considera ca orasele montane vor avea o problema majora daca se va mentine interzicerea functionarii pietelor in spatii inchise, tinand cont ca temperaturile in aceste zone vor fi foarte scazute.

Iohannis, despre alegerile prezidentiale din R. Moldova: M-am bucurat sa vad un vot al cetatenilor pentru Maia Sandu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca s-a bucurat cand a vazut ca lidera PAS, Maia Sandu, a invins in primul tur al alegerilor prezidentiale din R. Moldova. Totodata, liderul de la Cotroceni a accentuat ca Romania va monitoriza foarte atent turul doi de scrutin, care se va desfasura pe 15 noiembrie, ca acesta sa fie decis exclusiv de votul alegatorilor, fara interferente nedorite.

Klaus Iohannis, despre campania electorala pentru parlamentare, defasurata exclusiv online: Am recomandat de cateva luni. Aceste adunari vor deveni imposibile daca lucrurile vor evolua negativ

Klaus Iohannis a vorbit, marti seara, intr-o conferinta de presa, despre posibilitatea desfasurarii online a campaniei electorale premergatoare alegerilor parlmentare de pe 6 decembrie 2020. intrebat de un.

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )