Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan, despre inchiderea pietelor: intr-o buna masura e o decizie justificata

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan, despre inchiderea pietelor: intr-o buna masura e o decizie justificata

Inchiderea pietelor este o decizie intr-o buna masura justificata, spune primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, invitat la Aleph News. E greu sa gestionezi, sa ajungi sa impui niste masuri punctuale, cu circuite si sa le si urmaresti, spune Dan. continuă pe Hotnews

Iohannis, despre inchiderea pietelor: O masura justa. PSD, din motive politicianiste, a hotarat inversul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca inchiderea pietelor din hale sau spatii acoperite reprezinta o masura justa luata de Guvern si a acuzat PSD ca a propus deschiderea acestora din motive politicianiste.

Ludovic Orban a discutat cu Nicusor Dan privind problema pietelor inchise. Se vor organiza piete volante

Premierul Ludovic Orban a discutat sambata despre problema pietelor inchise la interior cu primarul Capitalei Nicusor Dan, dar si cu presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, urmand astfel sa se organizeze piete volante.

Ludovic Orban, despre inchiderea pietelor: in aceste piete gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de detalii cu privire la inchiderea pietelor inchise, una dintre masurile care intra in vigoare in Romania, incepand de astazi. Sunt decizii care cu.

Marcel Ciolacu, despre inchiderea pietelor: Cand guvernezi, cel mai simplu e sa inchizi, sa nu-ti mai asumi nicio reponsabilitate Eu as fi cerut inca 20 de piete in aer liber, sa se raspandeasca cumparatorii

Marcel Ciolacu a discutat luni seara, in cadrul emsisiunii Dosar de Politician de pe B1 TV, noua masura adoptata de GUvern, deinchidere a pietelor, pentru a evita raspandirea noului coronavirus, in.

Sindalimenta, despre inchiderea pietelor: Guvernul da o lovitura fatala producatorilor agricoli

Noua decizia a Guvernului de a inchide pietele care functioneaza in spatii inchise da o lovitura fatala producatorilor agricoli pentru care piata reprezinta singura oportunitate pentru valorificarea productiei, sustin Sindicatele din Industria Alimentara Sindalimenta).

Scandalul pietelor: Orban cere solutii pentru producatorii autohtoni, dupa ce guvernul pe care il conduce a decis inchiderea pietelor

Premierul Ludovic Orban le-a cerut prefectilor sa discute cu primarii si sa gaseasca urgent solutii pentru protejarea producatorilor autohtoni, dupa ce guvernul a anuntat ca pietele care functioneaza in spatii inchise vor fi inchise incepand de luni. Astfel, spun surse politice, Orban a cerut piete in aer liber si volante si a vorbit in acest sens inclusiv cu primarul Capitalei, Nicusor Dan. Joi, premierul Orban afirma ca Piata Obor parca e o zona zoster.

Ce masina are Nicusor Dan. Asa a aparut noul primar in prima zi de mandat

Dupa imaginile aparute in presa cu Citroen-ul BX din 1986 lasat sa rugineasca intr-o parcare din cartierul bucurestean Militari, iata ca Nicusor Dan si-a schimbat masina. Cum a aparut noul primar al Capitalei in prima zi de mandat?! S-a aflat ce masina conduce acum Nicusor Dan in urma cu doar cateva saptamani, toata lumea vorbea .

Cum rezolva Nicusor Dan problema apei calde din Bucuresti. Informatii de ultima ora

Bucurestiul se afla intr-o situatie de-a dreptul incredibila pentru o capitala europeana a anului 2020. Se pare ca apa calda ramane un adevarat lux pentru multi dintre locuitorii orasului, avand in vedere ca de saptamani bune acestia se chinuie cu apa incalzita la aragaz. Speranta ramane noul edil, spun cetatenii. Iata cum rezolva Nicusor Dan .

Cand se va plati stimulentul pentru persoanele cu handicap. Nicusor Dan a facut anuntul

Primarul general al Capitalei, pe nume Nicusor Dan, a anuntat ca stimulentul financiar pentru persoanle cu handicap va fi platit marti si miercuri, facand precizarea ca au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor. Cand se va plati stimulentul pentru persoanele cu handicap Informatie la zi pentru plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap: .

NICUSOR DAN: Azi au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca luni au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )