Libnet.ro
UNICEF

06:15

IOHANNIS, DESPRE OUG PRIVIND ALEGEREA SEFILOR DE CJ PRIN VOT UNINOMINAL: PSD umbla iar la cutia cu OUG

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS, DESPRE OUG PRIVIND ALEGEREA SEFILOR DE CJ PRIN VOT UNINOMINAL: PSD umbla iar la cutia cu OUG

Presedintele Klaus Iohannis considera prin adoptarea unei OUG privind alegerea sefilor de Consilii Judetene prin vot uninominal, PSD arata ca nu a inteles nimic din aceste alegeri pierdute catastrofal si umbla iar la cutia cu ordonante de urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

Marian Oprisan ii multumeste Vioricai Dancila pentru Ordonanta privind alegerea sefilor de CJ prin vot uninominal: Revenim la normalitate

Presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, Marian Oprisan, multumeste Guvernului si premierului Viorica Dancila pentru Ordonanta de Urgenta prin care presedintii de consilii judetene vor fi alesi din nou prin votul direct al cetatenilor, nu prin votul consilierilor judeteni, cum este acum. Oprisan sustine ca prin introducerea votului uninominal se revine la normalitate, iar presedintii consiliilor judetene se intorc la cetateni.

VIORICA DANCILA: Va fi modificata legislatia privind alegerea presedintelui Consiliului Judetean

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, in debutul sedintei de Guvern, ca va fi modificata legislatia pentru ca presedintele Consiliului Judetean sa fie ales din nou prin vot direct de catre cetateni.

Presedintii de consilii judetene vor fi alesi prin vot direct. Guvernul a modificat legislatia

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca se va modifica legislatia astfel incat presedintii de consilii judetene sa fie alesi prin vot direct de comunitatea.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PROPUNERILE DE REMANIERE: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru saptamana viitoare, partidele parlamentare la consultari pentru a gasi cele mai bune solutii pentru implementarea rezultatelor referendumului pe justitie din 26 mai. Iohannis a declarat, cu prilejul unei conferinte de presa ce a avut loc, ieri, la Palatul Cotroceni: 6,5 milioane de romani au raspuns cu DA la fiecare intrebare. Acum suntem in momentul in care trebuie sa decidem cum sa punem in practica ce a decis poporul. Am decis sa chem partidele la consultari pe aceasta tema si ne vom intalni marti si miercuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )