Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, despre testarea in masa din Slovacia: E singura tara care si-a propus un asemenea demers. Expertii nu sunt convinsi ca aduce un rezultat palpabil

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre testarea in masa din Slovacia: E singura tara care si-a propus un asemenea demers. Expertii nu sunt convinsi ca aduce un rezultat palpabil

Expertii nu sunt convinsi ca o testare in masa impotriva COVID-19 aduce un rezultat palpabil, afirma Klaus Iohannis, intrebat despre masura luata de Sloviacia, de testare a intregii populatii. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre testarea in masa din Slovacia: OMS nu recomanda testarea in masa, ci testarea in baza unei anchete epidemiologice, asa cum se intampla si la noi

Presedintele Klaus Iohannisa vorbit, marti, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, despre testarea in masa facuta in Slovacia. ,,Slovacia este singuratara care si-a propus.

EURO 2020 intr-o singura tara? Ministrul Ionut Stroe: Nu exista un asemenea scenariu

Publicatia franceza Le Parisien a lansat ipoteza conform careia turneul final EURO 2020 s-ar putea disputa pana la urma intr-o singura tara, in contextul pandemiei de covid-19.

Presa: Bucurestiul ar putea pierde meciurile de la Euro - UEFA analizeaza posibilitatea ca turneul final sa se dispute intr-o singura tara

Publicatia Le Parisien scrie, luni, ca UEFA analizeaza posibilitatea ca turneul final al Campionatului European, amanat pentru anul viitor, sa se dispute intr-o singura tara.

Ionut Stroe: Stadioanele din Capitala sunt in grafic. Ghencea si Arcul de Triumf ar putea fi inaugurate la final de noiembrie sau la inceput de decembrie Nu exista un scenariu pentru desfasurarea EURO intr-o singura tara (VIDEO)

Jurnalistii francezi de la reputatul cotidian Le Parisien sustin ca EURO de anul viitor s-ar putea desfasura intr-o singura tara, Rusia, din cauza pandemiei de COVID-19. Daca se va concretiza, mutarea va.

Ludovic Orban: Dintre tarile Uniunii Europene, suntem singura tara care a crescut investitiile cu adevarat. Salariul mediu net a crescut cu 7,5%

Ludovic Orban a vorbit, sambata, in cadrului unei conferinte de presa, despre situatia economica a Romaniei in anul2020. Potrivit premierului, Romania se situeaza pe primul loc din Uniunea Europeana la.

Klaus Iohannis, despre participarea lui Alexandru Rafila la sedinta de la Cotroceni: Este reprezentantul nostru la OMS si in acea calitate a fost invitat, nu in calitate de candidat la alegerile parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, in conferinta de presa sustinuta marti, ca l-a convocat la sedinta de la Palatul Cotroceni si pe medicul Alexandru Rafila, pentru ca acesta este reprezentantul.

Ce spune Klaus Iohannis despre posibilitatea amanarii alegerilor la 10.000 de cazuri pe zi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca expertii nu recomanda acum amanarea alegerilor, dar nici la 10. 000 de cazuri.

Klaus Iohannis, despre atacul din Viena: Condamn cu tarie aceste acte de teroare. Romania este solidara cu Austria Reactiile liderilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, in noaptea de luni spre marti, in urma atacului armat comis la Viena. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului condamna actele atroce de teroare din.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE STOPAREA PANDEMIEI DE COVID-19: Depinde si de raspunsul oraselor si al marilor comunitati la necesitatea respectarii masurilor de protectie

Stoparea pandemiei de COVID-19 depinde si de modul de raspuns al oraselor si al marilor comunitati la necesitatea respectarii masurilor de protectie pentru limitarea raspandirii coronavirusului, afirma presedintele Klaus Iohannis, astazi, intr-un mesaj adresat de Ziua Mondiala a Oraselor, transmis printr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, despre numarul mare de decese cauzate de Covid-19: PSD a avut o politica sanitara foarte proasta. Sanatatea noastra publica nu e in parametri foarte buni. E trist, dar adevarat (VIDEO)

Romania inregistreaza un numar record de decese din cauza Covid-19 fata de tarile din jur. Doar in intervalul luni, ora 13. 00 marti ora 13. 00, u fost inregistrate 120 de decese in randul persoanelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )