Libnet.ro
UNICEF

21:45

Iohannis, intalnire cu membrii Academiei Romane. Care este dorinta presedintelui

România Liberă România Liberă,
 Iohannis, intalnire cu membrii Academiei Romane. Care este dorinta presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a scris, marti, pe Facebook, ca la intalnirea de miercuri cu prezidiul Academiei Romane, vrea sa cunoasca opinia unor oameni cu experienta profesionala si prestigiu, cu privire la parcursul Romaniei pe termen lung, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu reprezentantii Academiei Romane: Vreau sa cunosc opinia unor oameni cu experienta profesionala si prestigiu

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca miercuri cu reprezentantii Academiei Romane. Intr-o postare pe Facebook, seful statului precizeaza ca aceasta intalnire este motivata de faptul ca vrea sa cunoasca opinia unor oameni cu experienta profesionala si prestigiu, cu privire la parcursul Romaniei pe termen lung.

Klaus Iohannis se intalneste maine cu reprezentantii Academiei Romane

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste maine cu reprezentantii Academiei Romane, a informat seful statului prin intermediul paginii de Facebook. Iohannis a declarat ca isi doreste sa cunoasca opinia unor.

Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu reprezentantii Academiei Romane

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu reprezentantii Academiei Romane, a informat seful statului prin intermediul paginii de Facebook. Iohannis a declarat ca isi doreste sa cunoasca opinia.

REVISTA PRESEI. Care este primul oras care interzice reclamele la videochat

In ziarele de luni, citim despre persoanele vizate de jihadul Elenei Udrea, care este primul oras din Romania care interzice reclamele stradale si studiul emis de Comisia Europeana cu privire la evolutia companiilor romanesti de stat.

Klaus Iohannis, intalnire la Cotroceni cu Dean Thompson, seful Ambasadei SUA la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis are o intalnire, la Palatul Cotroceni, cu seful Ambasadei SUA la Bucuresti, Dean Thompson, potrivit B1Tv. Vizita nu a fost anuntata pe site-ul Administratiei Prezidentiale odata cu.

Klaus Iohannis, intalnire cu Zgonea si Tariceanu

Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu. Temele de discutie anuntate se refera la prioritatile.

Ai vrea sa fii clientul unui vanzator care nu e fericit? Care este legatura dintre performanta si starea de spirit

Starea de spirit a angajatilor influenteaza atat legatura acestora cu clientii, dar si performanta la locul de munca. Fericirea unui angajat este vizibila si in legatura pe care acestia o stabilescu cu colegii lor, sustine Simona Nicolaescu, managing.

Victor Ciorbea cere URGENT un nou sediu. Care este problema

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, sustine ca sediul institutiei pe care o conduce este impropriu desfasurarii activitatii.

Reactia lui Traian Basescu la scandalul in care este implicata Elena Udrea

Contactat de Libertatea, Traian Basescu a raspuns prin email: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. imi este tare bine in mijlocul familiei. Aseara, Elena Udrea a scris pe Facebook: Nu vreau ca Parlamentul sa faca zid in fata Justitiei, asa ca le cer tuturor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA.

REVISTA PRESEI. Care este tara in care austeritatea a dus la cresterea ratei sinuciderilor

Din ziarele de marti aflam cine se face vinovat pentru faptul ca lotul de polo au plecat fara echipament din tara, care sunt motivele pentru care galatenii au organizat un nou protest, de ce austeritatea a dus la cresterea ratei sinuciderilor si care e tabloul concret al fraudelor online din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )