Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis, intalnire la Cotroceni cu Dean Thompson, seful Ambasadei SUA la Bucuresti

B1 B1,
Klaus Iohannis, intalnire la Cotroceni cu Dean Thompson, seful Ambasadei SUA la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis are o intalnire, la Palatul Cotroceni, cu seful Ambasadei SUA la Bucuresti, Dean Thompson, potrivit B1Tv. Vizita nu a fost anuntata pe site-ul Administratiei Prezidentiale odata cu. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intalnire cu Zgonea si Tariceanu

Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu. Temele de discutie anuntate se refera la prioritatile.

Klaus Iohannis se va intalni luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni luni, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, potrivit programului.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tinerii magistrati

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat astazi la Cotroceni pe absolventii Institutului National al Magistraturii pentru a ciocni o cupa de samapanie. Iohannis le-a reamintit tinerilor magistrati ca nimeni nu este mai presus de lege.

VIDEO Klaus Iohannis: Garantarea independentei justitiei si statului de drept sunt prioritati ale mandatului meu

Garantarea independentei justitiei si statului de drept sunt prioritati ale mandatului meu pe care le voi reafirma cu fiecare ocazie, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, intr-un discurs sustinut, la Palatul Cotroceni, in fata noilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii.

Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala, la invitatia presedintelui Curtii, Augustin Zegrean, seful statului discutand cu judecatorii CCR probleme curente ale activitatii lor din aceasta perioada, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Klaus Iohannis intentioneaza sa transmita un mesaj in Plenul Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis va transmite un mesaj in plenul Parlamentului pe data de 9 februerie la ora 16:00, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului si-a anuntat intentia prin.

VIDEO Klaus Iohannis a vizitat Batalionul 33 Vanatori de Munte Posada si a mancat la popota alaturi de militari

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri dupa-amiaza, la antrenamentul misiunii Batalionului 33 Vanatori de Munte Posada, care urmeaza sa plece in Afganistan, seful statului luand masa cu militarii, la popota unitatii, unde a mancat ciorba si mancare de fasole.

Mesajul lui Klaus Iohannis la Camera de Comert si Industrie Romano-Germana: Consolidarea cooperarii economice dintre Romania si Germania reprezinta o prioritate

Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu prilejul Receptiei de Anul Nou organizata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, seful statului fiind reprezentat la eveniment de catre consilierul sau pentru politici economice, Cosmin Marinescu, care le-a transmis participantilor mesajul presedintelui: La multi ani! pentru Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, si felicitari pentru consecventa cu care reusiti sa va continuati proiectele. Ne bucuram, de fiecare data, atunci cand roadele activitatii dumneavoastra se inmultesc si ofera, astfel, pentru economia romaneasca, exemple de buna practica, nu doar sau in primul rand prin rezultate, ci mai ales prin metoda, implicare, seriozitate.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie. Iohannis le-a remis presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului o scrisoare in acest sens, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Iohannis s-a intalnit astazi dimineata cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului pentru a discuta prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare. Potrivit unui comunicat al Cotroceniului, Iohannis a subliniat nevoia de recredibilizare a Parlamentului in viata politica si in constiinta cetatenilor.

Klaus Iohannis a participat la inmormantarea prietenului sau Cristian Pavel, directorul adjunct al Tursib

Presedintele Klaus Iohannis a mers sambata impreuna cu sotia sa, Carmen, la inmormantarea lui Cristian Pavel, barbatul care s-a sinucis miercuri. Iohannis a fost vizibil emotionat, a plans si a depus o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )