Libnet.ro
UNICEF

08:45

IOHANNIS, MESAJ LA REDESCHIDEREA RADIO EUROPA LIBERA: Presa independenta, vitala pentru sanatatea societatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS, MESAJ LA REDESCHIDEREA RADIO EUROPA LIBERA: Presa independenta, vitala pentru sanatatea societatii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj cu prilejul redeschiderii redactiei Radio Europa Libera in Romania, in care afirma ca existenta presei independente este vitala pentru sanatatea societatii, iar campaniile de denigrare si atacurile personale la adresa unor jurnalisti confirma ca pe unii politicieni ii deranjeaza libertatea de exprimare si adevarul. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Unii politicieni sunt dispusi sa sacrifice chiar viitorul unei natiuni in numele unor interese meschine si personale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj, cu ocazia redeschiderii redactiei Radio Europa Libera in Romania. Seful statului aminteste ca in vremea comunismului acest post de radio a.

Radio Europa Libera isi reia emisiunile in Romania

Peste mai putin de 24 de ore Radio Europa Libera isi va relua operatiunile regulate puse in serviciul informarii complete si corecte a ascultatorilor sai din Romania.

Canalul Europa libera, din nou disponibil pentru publicul romnesc

Canalul Europa libera este din nou disponibil in limba romana, pe Internet. Lansarea versiunii romanesti, marcata si de presedintele Klaus Iohannis, este prezentata de Neculai Constantin Munteanu sub forma unei calatorii in timp: Romania se afla in pragul comemorarii a treizeci de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Si, in ciuda unor derapaje de la valorile democratiei occidentale, este membra a [UE si NATO]. Dar, ca un facut, exact in anul in care preia presedintia Consiliului UE, tara e condusa de mostenitorii democratiei originale, inventata de Ion Iliescu. Si, nu intamplator, violentele Jandarmeriei din 10 august 2018, au fost comparate cu violentele mineriadei din 1990.

Iohannis: Existenta presei independente este vitala pentru sanatatea societatii. Campaniile de denigrare confirma ca pe unii politicieni i deranjeaza libertatea de exprimare

Existenta presei independente este vitala pentru sanatatea societatii, iar campaniile de denigrare si atacurile personale la adresa unor jurnalisti confirma ca pe unii politicieni ii deranjeaza libertatea de exprimare si adevarul spus oamenilor, afirma presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis luni, la redeschiderea redactiei Radio Europa Libera in Romania.

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru Dacian Ciolos: Ceea ce am facut pentru el reprezinta un pic mai mult decat o sustinere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, referindu-se la posibila candidatura a lui Dacian Ciolos la alegerile prezidentiale, ca nu doar ca l-a propus premier, ci l-a si promovat, ceea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )