Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis si Ponta participa la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii

Antena3 Antena3,
Iohannis si Ponta participa la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. Seful statului va lua parte la ceremonia religioasa si va depune o coroana l. continuă pe Antena3

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari participa, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care asista cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

Iohannis si Ponta, la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. Presedintele, baie de multime

Update 11. 31 - Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la biserica Sfintii 3 ierarhi, pe unde a mers pe jos de la Piata Mare. Probabil, presedintele va merge la mormantul domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Update 10.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

Iohannis si Ponta, UNITI de Cuza. Presedintele si premierul participa la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii

Update 10. 31 - Principalele declaratii ale premierului Victor Ponta:- as vrea ca in fiecare an, pe 24 ianuarie, sa aduc un omagiu Iasiului si Moldovei, celor care au sacrificat intersele locale pentru ideea de unitate-.

Klaus Iohannis va participa sambata la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii Principatelor

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la ceremoniile organizate la Iasi cu ocazia implinirii a 156 ani de la Unirea Principatelor Romane, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va.

Cum se pregatesc iesenii pentru Ziua Unirii

Mii de ieseni sunt asteptati, sambata, la manifestarile organizate de Ziua Unirii, la Iasi, la care vor participa si presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, conform Mediafax.

Un membru PSD il sfatuieste pe Ponta sa nu vina de Ziua Unirii in Iasi. Afla de ce

Un membru al filialei iesene a PSD, Ionut Stefanovici, il sfatuieste pe Victor Ponta sa nu vina sambata la Iasi, de Ziua Unirii, pe motiv ca ar putea fi fluierat de multime, deoarece Guvernul nu a sprijinit suficient aceasta zona a tarii, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa, la Iasi, la evenimentele dedicate Unirii Principatelor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa, sambata, la Iasi la evenimentele dedicate Unirii Principatelor. in acest weekend, Iasiul a devenit capitala politica a Romaniei. Klaus Iohannis,.

Un membru PSD il sfatuieste pe Ponta sa nu vina de Ziua Unirii in Iasi fiindca ar putea fi fluierat

Un membru al filialei iesene a PSD il sfatuieste pe Victor Ponta sa nu vina sambata la Iasi, de Ziua Unirii, pe motiv ca ar putea fi fluierat de multime, reprezentantul PSD sustinand ca prezenta premierului in oras este inoportuna intrucat Guvernul nu a sprijinit suficient aceasta zona a tarii.

Iohannis si Ponta, mesaje pe Facebook de Ziua Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Victor Ponta au publicat pe Facebook cate un mesaj de Ziua Unirii Principatelor Romane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )