Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a promulgat legea pentru modificarea Codului Silvic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a promulgat legea pentru modificarea Codului Silvic

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a semnat astazi un decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Codului silvic Legea numarul 46/2008), arata un comunicat de pe site-ul administratiei prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a promulgat legea care interzice aplicatia UBER

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea si completarea legii privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere. Aceasta prevede interzicerea transportului public de persoane contra cost cu.

Klaus Iohannis a promulgat legea de modificare a Codului silvic

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea de modificare a Codului silvic. Presedintele a reprimit legea de la Parlament dupa ce a cerut ca aceasta sa fie reexaminata, demersul sau fiind insa respins.

Klaus Iohannis a promulgat Legea taximetriei, care ar putea scoate in afara legii aplicatia Uber

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea taximetriei, prin care se interzice practicarea taximetriei fara autorizatie pentru transport in regim de taxi emisa de autoritatea administratiei publice locale.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea codului silvic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea codului silvic, informeaza B1 TV. Legea Codului Silvic a provocat mai multe reactii, atat din partea sefului statului, cat si din partea premierului Victor Ponta. Ponta.

Iohannis a promulgat legea care impune autorizatie taxi la transport de persoane

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, azi, mai multe proiecte de legi, printre care si pe cel care reglementeaza activitatea de taximetrie si care stabileste ca transportul in regim de taxi sau inchiriere este permis numai operatorilor cu autorizatii de taxi valabile sau copii conforme.

Iohannis a promulgat legea care impune autorizatie taxi la transport de persoane, dupa aparitia Uber

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, mai multe proiecte de legi, printre care si pe cel care reglementeaza activitatea de taximetrie si care stabileste ca transportul in regim de taxi sau inchiriere.

Obama a promulgat legea care limiteaza mijloacele de supraveghere ale NSA

Barack Obama a promulgat legea care limiteaza mijloacele de supraveghere pe care le poate folosi Agentia de Securitate Nationala a SUA NSA), transmite AFP si DPA, citate de Agerpres. USA Freedom ACT, noua lege,.

Uber a fost interzis, dar nu accepta acest lucru. Klaus Iohannis a promulgat noua lege a taximetriei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care aplicatia Uber devine ilegala. Legea taximetriei a fost modificata, iar masinile conduse de soferi fara licenta de taxi, nu vor mai avea voie sa faca transport de persoane cu un autoturism.

Barack Obama a promulgat legea care limiteaza mijloacele de supraveghere ale NSA

Presedintele american Barack Obama a promulgat astazi legea care reduce puterile agentiei de informatii NSA, in special in colectarea masiva de date telefonice, autorizata dupa atentatele de la 11 septembrie, scrie presa internationala.

Traian Basescu: Se continua LOVITURA DE STAT. Scopul este punerea sub control a Justitiei. Nu sunt de acord cu modificarea Codului Penal

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a mers marti la sediul Partidului Miscarea Populara. La plecare, fostul sef de stat a declarat -facand referire la ultimele declaratii ale presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si a premierului Victor Ponta- ca se continua lovitura de stat a carei finalitate este punerea sub control a justititiei. Ma uit la inactivitatea presedintelui Iohannis, la activitatea lui Ponta si a lui Tariceanu. Acesta este scopul lor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )