Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama a promulgat legea care limiteaza mijloacele de supraveghere ale NSA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Barack Obama a promulgat legea care limiteaza mijloacele de supraveghere ale NSA

Presedintele american Barack Obama a promulgat astazi legea care reduce puterile agentiei de informatii NSA, in special in colectarea masiva de date telefonice, autorizata dupa atentatele de la 11 septembrie, scrie presa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

Obama a promulgat legea care limiteaza mijloacele de supraveghere ale NSA

Barack Obama a promulgat legea care limiteaza mijloacele de supraveghere pe care le poate folosi Agentia de Securitate Nationala a SUA NSA), transmite AFP si DPA, citate de Agerpres. USA Freedom ACT, noua lege,.

Klaus Iohannis a promulgat legea care dubleaza alocatiile de stat pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care dubleaza alocatiile de stat pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Majorarea alocatiei a fost aprobata recent de catre deputati, sub forma unui amendament propus de PNL, scrie Mediafax .

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocatiei pentru copii

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocatiei pentru copii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Iohannis anuntase inca de acum doua saptamani, cand proiectul initiat de PNL a fost votat de Parlament, ca vrea sa promulge legea chiar pe 1 iunie, ziua copiilor.

Iohannis a promulgat legea care interzice aplicatia UBER

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea si completarea legii privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere. Aceasta prevede interzicerea transportului public de persoane contra cost cu.

Iohannis a promulgat legea care impune autorizatie taxi la transport de persoane

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, azi, mai multe proiecte de legi, printre care si pe cel care reglementeaza activitatea de taximetrie si care stabileste ca transportul in regim de taxi sau inchiriere este permis numai operatorilor cu autorizatii de taxi valabile sau copii conforme.

Iohannis a promulgat legea care impune autorizatie taxi la transport de persoane, dupa aparitia Uber

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, mai multe proiecte de legi, printre care si pe cel care reglementeaza activitatea de taximetrie si care stabileste ca transportul in regim de taxi sau inchiriere.

Barack Obama: Am evitat o criza economica teribila. Sper ca lumea isi va aminti cu drag de mine

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama a declarat ca pe perioada mandatului sau Administratia pe care o conduce a reusit sa evite o criza evonomica teribila. in plus, acesta si-a exprimat speranta.

Barack Obama: Am evitat o criza economica teribila. Sper ca lumea isi va aminti cu drag de mine

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, spera ca cetatenii isi vor aduce aminte cu drag de el dupa incheierea mandatului, din care au mai ramas 20 de luni, afirmand ca Administratia pe care o conduce.

Barack Obama: Am evitat o criza economica teribila. Sper ca lumea isi va aminti cu drag de mine

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, spera ca cetatenii isi vor aduce aminte cu drag de el dupa incheierea mandatului, din care au mai ramas 20 de luni, afirmand ca Administratia pe care o conduce a reusit sa evite o criza economica teribila, potrivit Fox News, citat de Mediafax.

1 IUNIE: Iohannis promulga astazi legea care prevede DUBLAREA alocatiilor pentru copii. Plumb: Peste 3,7 milioane de copii vor primi alocatia dublata

Copiii vor avea alocatii de 84 de lei. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi legea care prevede dublarea alocatiilor de stat pentru copii. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 1 iun.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )