Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Ceban, despre cazul fetei care a fost batuta de cateva tinere in sectorul Ciocana: Sa mearga la spalat veceuri

Adevărul Adevărul,
Ion Ceban, despre cazul fetei care a fost batuta de cateva tinere in sectorul Ciocana: Sa mearga la spalat veceuri

Primarul municipiului Chisinau, Ion Ceban, considera ca adolescentele care recent au batut si au umilit o colega de-a lor, in sectorul Ciocana din Capitala, trebuie exmatriculate sau sa mearga la spalat veceuri in institutiile de invatamant in care iti fac studiile. continuă pe Adevărul

Franta: Autoritatile sanitare recomanda administrarea unei singure doze de vaccin in cazul persoanelor care au fost infectate cu coronavirus

Inalta Autoritate pentru Sanatate HAS) din Franta a emis un aviz favorabil cu privire la administrarea unei doze unice de vaccin anti-COVID-19 in cazul persoanelor care au fost deja infectate cu noul coronavirus.

Drama unei adolescente de 15 ani: in ghips dupa ce a fost batuta de tata si parasita de mama

O adolescenta de 15 ani, incredintata tatalui dupa ce mama a parasit-o, a fost batuta cu o coada de matura, ajungand la spital cu multiple traumatisme.

Stefan Mandachi, adevarul despre emisiunea in care a fost la PRO TV. Ce spune despre regia ei VIDEO

Prima editie a emisiunii Sef sub acoperire, de la Pro TV, din acest an l-a adus in prim-plan pe Stefan-Valentin Mandachi. Barbatul de 35 de ani este patronul restaurantelor cu specific grecesc, de tip servire rapida, din Romania si estul Europei, Spartan. Cum s-a acomodat Stefan Mandachi la filmarile emisiunii Stefan Mandachi a fost primul .

Adevarul despre pozele in care Bianca Dragusanu e batuta: Vreau sa infunde puscaria

Bianca Dragusanu a socat o tara intreaga, dar mai ales pe fanii care i-au fost alaturi pe tot parcursul relatiei sale cu Alex Bodi. Care e adevarul din spatele pozelor in care aceasta e batuta? Adevarul din spatele pozelor in care Bianca Dragusanu e batuta Bianca Dragusanu e pregatita sa mearga pana la capat pentru .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )