Libnet.ro
UNICEF

11:15

Adevarul despre pozele in care Bianca Dragusanu e batuta: Vreau sa infunde puscaria

Playtech Playtech,
Adevarul despre pozele in care Bianca Dragusanu e batuta: Vreau sa infunde puscaria

Bianca Dragusanu a socat o tara intreaga, dar mai ales pe fanii care i-au fost alaturi pe tot parcursul relatiei sale cu Alex Bodi. Care e adevarul din spatele pozelor in care aceasta e batuta? Adevarul din spatele pozelor in care Bianca Dragusanu e batuta Bianca Dragusanu e pregatita sa mearga pana la capat pentru . continuă pe Playtech

Imagini de groaza! Bianca Dragusanu, batuta crunt de Alex Bodi?

Bianca Dragusanu a decis sa puna capat oricaror speculatii referitoare la o imagine in care apare cu fata tumefiata si a facut publice mai multe poze in care este de-a dreptul desfigurata in urma unor batai. Conform datelor care apar in dreptul imaginilor, blonda era intr-o relatie cu Alex Bodi la acea vreme.

Povestea pozelor in care Bianca Dragusanu apare desfigurata in bataie: Vreau sa infunde puscaria

Bianca Dragusanu 38 de ani) este dispusa sa mearga pana la capat si vrea ca fostul sot, Alex Bodi 37 de ani), sa plateasca pentru violentele repetate la care a supus-o timp de doi ani de zile.

Claudia Patrascanu, mesaj umilitor pentru Gabi Badalau si Bianca Dragusanu. Ce subtila a fost!

Chiar daca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau nu mai formeaza un cuplu, actuala sotie a lui Badalau, si anume, Claudia Patrascanu, a avut un mesaj cu subinteles la adresa celor doi, care, nu demult, erau fericiti prin Dubai si Maldive. Claudia Patrascanu, mesaj umilitor pentru Gabi Badalau si Bianca Dragusanu Despre despartirea de Bianca Dragusanu, .

Bianca Dragusanu, desfigurata. A fost batuta in ultimul hal. Imaginile groazei au aparut acum

Sa vezi si sa nu crezi. Bianca Dragusanu a fost desfigurata, pur si simplu. Faimoasa blondina a fost batuta in ultimul hal. Imaginile groazei au aparut acum. Cine a agresat-o fizic pe fosta sotie a lui Alex Bodi. Cum a aparut designerul cu fata umflata si tumefiata. Bianca Dragusanu a fost batuta de Alex Bodi .

Bianca Dragusanu a publicat pozele dupa bataia primita de la Alex Bodi: Am un sfat: nu treceti cu vederea agresivitatea!

Bianca Dragusanu a publicat seara trecuta fotografiile dupa bataia primita de la fostui ei sot, Alex Bodi. Vedeta a decis sa publice ea aceste imagini deoarece in presa ar fi aparut o poza cu fata ei desfigurata. Bianca a precizat ca poza in care chipul ei este tumefiat este de fapt dupa o operatie numita blefaroplastie si nu in urma unor violente.

Gabi Badalau, atac dur la Bianca Dragusanu dupa despartire. Toata Romania a auzit cuvintele astea

Gabi Badalau a confirmat, in cadrul unui interviu, despartirea de Bianca Dragusanu. Ce declaratii a dat acesta si ce spunea despre fosta sa iubita. Gabi Ba273;alau atac la Bianca Dragusanu Fostul iubit al Biancai Dragusanu a confirmat despartirea de blondina. in cadrul unui interviu acordat in emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, omul .

Claudia Patrascanu, reactie de ultima ora dupa despartirea dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau: E rusinos

Claudia Patrascanu vine cu o reactie dupa auzul despartirii celei mai controversate si neasteptate relatii din showbiz-ul romanesc. Ce a spus inca sotia lui Gabi Badalau despre finalul povestii de dragoste dintre acesta si Bianca Dragusanu? Bianca Dragusanu si Gabi Badalau s-au despartit. Reactia Claudiei Patrascanu Fanii fostei asistente pacatoase sunt socate de noua veste, .

Bianca Dragusanu a publicat fotografii cu fata desfigurata, in urma batailor primite de Alex Bodi (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu a facut primele declaratii dupa ce cateva fotografii in care aparedesfigurata au fost publicate in presa. Vedeta a declarat ca nu este vorba despre o fotografie facuta dupa ce ar.

Bianca Dragusanu a publicat fotografii cu fata desfigurata, in urma batailor primite din partea lui Alex Bodi (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu a facut primele declaratii dupa ce o fotografie in care aparedesfigurata afost publicatain presa. Vedeta a declarat ca nu este vorba despre o fotografie facuta dupa.

Gabi Badalau, un adevarat cuceritor. Cu ce vedete a avut relatii, inainte de Bianca Dragusanu

Gabi Badalau e deja cunoscut drept un crai de Dorobanti. Acesta provine dintr-o familie cu renume, iar niciodata nu a zis nu controversei, mai cu seama cand a venit vorba despre viata sentimentala. Cu ce alte vedete a mai avut relatii? Gabi Badalau, cuceritor de prima mana. Ce alte vedete i-au trecut prin pat? Gabi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )