Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: ANI trebuie sa verifice declaratia de avere a lui Orban. Poate ca mancau frunze in fiecare zi

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: ANI trebuie sa verifice declaratia de avere a lui Orban. Poate ca mancau frunze in fiecare zi

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat declaratia de avere al lui Ludovic Orban, afirmand ca ANI ar trebui sa inceapa o investigatie. Declaratia de avere a domnului Orban nu ar trebui totusi verificata de. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu respecta nicio aparenta si nici nu ii pasa

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, la Antena 3, ca ceea ce face Klaus Iohannnis in relatia cu Ludovic Orban este o premiera in politica romaneasca postdecembrista. Ion Cristoiu considera ca presedintele.

Ion Cristoiu, despre rochia imbracata de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham: Ea era la sala? Eu cred ca era la fitness! - VIDEO

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat fotografile surprinse la receptia gazduita de Regina Elisabeta de la Londra. Evenimentul a fost dedicat sefilor de stat si de guvern reuniti la Summit-ul NATO.

Transformare socanta pentru o tanara de 24 de ani. A cheltuit o avere sa-si acopere trupul cu tatuaje

Tanara din imagini are varsta de 24 de ani si a cheltuit o avere ca sa arate in acest mod. Femeia si-a acoperit trupul cu tatuaje si se mandreste cu acest lucru. Amber Luke a dus aceasta pasiune pe care spune ca o avea de foarte mult timp pentru desenele permanente pe corp la un .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )